Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle se mají vývojáři starat o fanoušky :) Kdyby byli všichni jako kluci z CD PROJEKT RED...
  • Ktery jiny vyvojar pridava do hry novy obsah zadarmo i po releasu ;-) Je videt ze je to bavi a ze radi dodelaj to co se neveslo do releasu. Jiné nejmenované firmy by z toho udelali datadisk popripade by to prodali na třikrát ;-)

Jen tak dál, snad se nezkazí penezma a uspechem jako ostatní :)
    • BIS a začali s tím už před nějakým pátkem...
    • Spades
      valve :D
      sry ale musel sem :D:D:D
      • Valve jsou super....ale to co predvadi poslednich par mesicu uz zacina byt docela desive. :-/ Doufam ze ty naznaky prejdou.
    • Vidlevkrku
      Souhlas, snad jim to vydrzi i do budoucna *4*
  • witcher 2= herni nebe!
  • Ataker
    Na Xko si to rozhodně koupím! Není o čem přemýšlet...
    • Vidlevkrku
      A určitě neprohloupíš.... rozumná investice. *3*
  • Zaklínač 2 je skvělá hra, ale stejně se neubráním pocitu, že první díl byl lepší. Bohužel je i u dvojky vidět (podobně jako u Mafie 2), že v nesprávný čas začaly docházet peníze- mluvím především o herní době, počtu lokací, třetí kapitole, konci hry a příběhových nesrovnalostech. No spoilers ... Myslím, že variabilita hl. i vedlejších dějových linek je zbytečně překombinovaná a je tedy spíše na škodu, protože redukce variant by znamenala více prostoru a času pro delší vyprávění - hrací dobu. Svoboda rozhodování je tedy vykoupena kratším herním časem. Jinak pěju chválu, hra je to vynikající, stejně tak support CDPR, ale jednička je pro mě 1 a ty balíčky už můj názor po dohrání nezmění ...
    • Amylee.Anderson
      Taky souhlas. Zaklínač 2 byl víc fantasy, než neco reálného (až na nelidi :D) jako byl Zaklínač 1 Proto pro mě ta atmosféra už nebyla tak silná. Snad tady na Games.cz to někde psali...už to neni tak... Slovanské.
    • CRYPT
      souhlasim. Zaklinac 1 je pro mne nejlepsi hrou co jsem v zivote hral, v tesnem zavesu figuruje Mass Effect 2 a pak samozrejme dalsi. Pro mne bylo urcite nejvetsi zklamani z poctu lokaci. S laskou vzpominam na Witchera 1 kde jsem se prohanel po proslunenych lukach, pote v zime, prolezal jsem hrobky apod. Ve 2ce utikam "pralesem" hrobku tam mam 1nu nebo 2 a celkovy dojem mi vubec nic nerika... 2ka pro mne byla zklamanim, cekal jsem spise neco na zpusob 1cky, ale i tak je to hezka hra
      • nechápu co maji všichni s počtem lokací jednička jich neměla o nic víc
        • tak neviem ci si to hral alebo len prebehol, ale jednotka tych lokacii mala ovela viac.
          a keby aj nie tak herny cas jednotky bol urcite dlhsi.

Dvojku som ocakaval s velkym nadsenim, ale po dohrani som bol velmi sklamany.
          Tak kratku 3. kapitolu som skutocne necakal.
          A to som to hral na predposlednej obtiaznosti. A tych bugov co je este stale v hre ....
          • radsej kus kratsia a super ako dlhsia a zla (dragon age napr)

a vo Witcherovi 2 maju rozhodnutia este podstatne vacsi dopad ako v jednotke, podla rozhodnutia sa dostanes bud do jednej alebo druhej lokacie, to si nedovoli len tak niekto, vymodelovat a vymysliet dve (velke) lokacie a hracovi spristupnit len jednu. a teda mas podstatne vacsiu pravdepodobnost replayability.

bugy su v kazdej hre, pozri sa ako rychlo ich opravuju, kolko volnych DLC vydali a co vsetko planuju.

Naozaj neviem ako mozes byt sklamany
          • pravda, ale jestli to nebude i tím, že vyvíjeli vlastní engine (jednička bežela na Aurora enginu od Bioware), možná kdyby tomu dali ještě rok, tak by to bylo stejně rozsáhlé jako jednička..
  • Amylee.Anderson
    Metálek...mmm :D
    • Ještě teď vzpomínám na soundtrack do prvního zaklínače od vader hmmm..
      • Amylee.Anderson
        To bylo skvělé ale ve hře to přímo nebylo. Ale jak začalo hrát tohle http://www.youtube.com/watch?v=C_7HB7LBV9Y&feature=channel_video_title tak musíte uznat, že to byl sakra nářez. To člověka uplně nabudilo.
      • Vader byl nej. :)
      • Vader, Rootwater a Believe složili nejlepší songy v tom Inspired by Witcher soundtracku :)
    • Yep. Když se povede metalový soundtrack do hry správně zasadit, tak si taky nestěžuju. A tady to funguje dost dobře.
  • Preed
    Peniaze,treba tym Poliakom dat peniaze,nech robia viac hier,konzolisti urobte konecne nieco dobre pre ten herny priemysel a kupte si to :P.
    • Dlaha
      Nevím o čem mluvíš, když je známý fakt, že na konzole se prodá mnohem víc kusů než na PC. Většinou je to jak říkáš, že převážně konzole platí za vývoj :)
      • misho8723
        Hej jasné... konzolisti môžu byť radi, že sa na to PC dobre predáva, lebo inakšie by to na konzoly nedostali
      • trolo
        tak tak konzole zaplatia vyvoj a PC robia zisk... troll moar
  • myslim ze je dost evidentne ze ovladanie na witchera 2 bolo designovane od zaciatku s ohladnom na neskorsi presun na konzole. tentokrat to ale CDPR vobec nezazlievam, pretoze sa s tym dokazali vyhrat a urobili to tak aby PC hrac netrpel.

Neoddiskutovatelne jedno z najlepsich (ak nie najlepsie) RPG za poslednych minimalne 5 rokov. IMO predcilo aj svojho predchodcu, nejake chyby sa nasli ale ved to nakoniec nedostalo 10/10 (nie ako nejaka dokonala hra napr deus ex ;D).

Takze dufam ze si to vela xboxistov kupi a nech to pripadne dorobia aj na PS3 nech si to kupia dalsi, dostanu sa dufam na metu minimalne 3-4kk predanych kopii. A dufam ze uz maju zacatu pre-preduction fazu na nejakom velkom datadisku k dvojke, alebo rovno na trojke.

Velmi im fandim, pre mna posledna basta nadeje v tomto temnom svete kde dobre RPG nevychadza ako je rok dlhy. Tento rok mozno budu tri dobre (ak sa nic neposere), no dufam ze skyrim nezatieni witchera, aby sa na dvojku nezabudlo v mainstream verejnosti a najma v zamori.

Poliaci, lubim vas!
  • Co se týče Xbox verze a ovládání na gamepadu,tak to bude vpoho protože PC verzi jsem takhle dohrál a přišlo mi to mnohem lepší než na klávesnici.Takže majitelé Xboxu-TĚŠTE SE!:-)
    • přesně tak, přirovnal bych to k Fable
    • Ataker
      Paráda :)
  • Všechno pěkný až na ten Metal....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit