-
Dobrý den, chci se jen zeptat, jestli autor tohoto článku Levis pracuje jako autor článků na české herní weby jak se říká "na volné noze" nebo pracuje s webem Games.cz i Eurogamer.cz??
Děkuji za odpověď -
-
drtivá většina novinářů je placená za články, nejsou zaměstnanci
-
-
Patch stáhnu z Gog.com ?? možná sem nepozorně četl, ale nevím...
-
-
az bude tak se stahne automaticky
-
-
já měl ve hře bug a nemohl jsem zabít kajrana, vždy když jsem naskočil na to jeho chapadlo a měl jsem klikat na myšce tak ať jsem klikal jak chtěl vždicky jsem spadnul, snad to patch vyřeší
-
-
:D určitě ne na x-zone nenakupuju nemám ten obchod rád ale u toho bugu jsem si málem vytrhal všecky vlasy z palice
-
-
aha tak to znamena že nejseš sám. Tohle video je sice na GTA 4 ale připadá mi že někteří to cijijou podobmě http://www.youtube.com/watch?v=xuQ0x2Tl3pE&feature=autoshare
:-D , nastasti nejsem ten případ.
-
-
to si ty ten s xzone co tam taky piše o tomhle ? :-D
-
-
parada jsem jeden stech lidi co hru nemuzou dohrat kvuli chybe v questu Blood Curse. Takze rychle ztracim nit v pribehu.
-
-
Neni to ten bug s Detmoldem, jak se neustale teleportuje za to magicky pole?
-Opakovane sem nahraval ulozenou pozici, kterou sem mel tesne pred soubojem... a ... nakonec to klaplo :) -
-
mne to delalo tez , teleportoval se za barieru ale neslo s nim mluvit,nic.
vyresil jsem to tak ze jsem si ho nevsimal a zabil vsecky ostatni. Ho jsem si nechal na konec a pak vsecko cajk *3* -
-
v souboji NESMITE pouzit ten hromadny ukoncovak...nevim mozna se nesmi vubec pouzit ani specialka od jineho stromu dovedosti...proste kdyz nepouzijete X tak funguje vsechno jak ma
-
-
mě to dělalo vždycky když sem dal to mnohonasobne zabití Xkem. pak sem to neudělal a šlo to normálně.
-
-
ja nevim ja jsem v q. blood curse problem neměl... kde maš problém možná poradím
-
-
Jo, zatím chlapci makají a hra šlape a prodává se. Snad jim to nestoupne do hlav a i dál pojedou s takovou péčí. Pak budou spokojeni oni i hráči.
-
Tak a teď by mě zajímalo jak to stáhnu když se tam nemůžu připojit furt :D:D:D
-
Já věděl, proč si mám počkat. Ale sběratelská verze exklusivní. Alespoň jsem se měl do dneška čím kochat. *1*
-
Prosím, mohl by mi někdo zhruba napsat, o čem quest Troll Trouble je? Během prvního dohrání Zaklínače mě potkali dva úkoly kolem trollů a netuším, jestli to teda nebyl jeden z nich :D
-
-
jestli si to nepletu je to ten ozraly trol kteremu nekdo zabil jeho milou a on je z toho hotovy tak chlasce vodku a kasle na most. Tvuj ukol spociva v presvedceni trola aby se dal o most staral a to jde jen tehdy kdyz mu najdes vraha jeho manzelky. Myslim ze se da jeji hlava ivyhrat v kostkach ale me ta mezihra moc nejde tak se venuju jen pace a boxu... Kazdopadne samozrejme trola jde zabit ale proc to delat me prisel sympaticky ikdyz byl naplech *5*
-
-
Jojo, díky :) Tak ten sem udělal a taky ho nezabíjel, dyť kdo jinej by jim spravil most :D
-
Jeji hlava se da vyhrat v kostkach :D:D:D:D:D Tak ti dekuji, naprskal sem si kofolu snad do vseho na stole:( :D Witcher proste byl vzdycky vyjimecna hra *1*
-
-
-
Já mám to štěstí, že mi to nepadá a jede plynule na ultra bez samplu, ale je moc fajn, že s tím patchem tak pohli, snad to zabere a lidi si to konečně vychutnají na plno. Pro mě 10/10 :)
-
Super těším se na ty trolí trable při druhé hře....
Lesbomania!!! *1* *1* -
-
my favorite kind of magic *5* LESBOMANCI *8*
-
-
To byla naprosto dokonalá hláška....
-
-
ako že maj sv ině úzku ři ť
-
-
Doufám, že to přidají jako nové znamení. Po použití se okamžitě všechny ženské postavy vrhnou na na sebe.
-
-
Ale kdyby se tam na sebe vrhali pánové, tak byste to hodili do kouta a omotali nějakým posvěceným provázkem a tvářili se nějak takhle http://imageshack.us/m/696/9594/sdfsn.jpg ....
-
*8* *2*
-
-
-
Best magic :D
-