Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Sword of the Witcher se víc hodil k tématu. Tohle je "měký, "divný" a tak trochu "teplý" (ale opravdu jen trochu).. Trochu se mi příčí tohle vůbec označovat rockem.. Vader byl lepší..
  • zx_spektrum
    Ani ne, to spíš s kvalitním orchestrálním soundtrackem a velkým chórem je všechno lepší.
  • Mě se to líbí,jenom se hold dlouhá progresivní skladba tak úplně nehodí k temnému a "brutálnímu" světu Zaklínače,v tomhle ohledu Vader sedly líp.
    Ale tvrdit že je to teplá hudba mi přijde poněkud úzkoprsé .
  • To zase bude každej prskat, že to je takovej nářez, že se to nedá poslouchat *2* Ale taky mě to mimochodem napadlo.
  • Takze pri Witcher 3 sa mozeme tesit na Behemoth? ^^
  • Amylee.Anderson
    Amen.
  • Výtečná skladba i kapela (na koncert se už dnes velice těším). Progresivní rock není zrovna pro každého, takže se nedivím těm názorům co tady padají. Ovšem to, že to není řezničina ve stylu Vader, z toho zase "teplou hudbu" (ať už si pod tím představím cokoliv) nedělá.
  • Taky si myslim ze poddobny zanr patri spise do scifi. Nejaka kytarova balada by byla stokrat lepsi.
  • Ze zacatku rozpaky,ale nakonec s tebou nesouhlasim. Ta pisnicka se pak solidne rozjede. Zaklinac neni nejaky scifi svet,aby to byl nejaky metalovy narez.
  • Nehledě na to, že se to k Witcherovi jako takovému absolutně nehodí, je to narovinu hrozná sra*ka *12*
  • Urug
    S Metalem je vždycky všechno lepší.
  • Drom
    nepovedene
  • Amylee.Anderson
    To je teplá hudba -_- Vader - to byla kvalita!
  • sleepless
    CDP se evidentne drzi polskych kapel :)
  • Core
    Vader bezesporu lepší, i když se drží hodně, HODNĚ na uzdě *1* Riverside dobrý. Ale dobrý je za 3, jak říká můj otec...
  • Příserna muzika ...opravdu to se neda posluchat..Tohle bude jedine minus zaklinace 2(doufam) Stacilo vybrat jakoukoliv pisen od Blind guardian ci Rhapsody of Fire a bylo by to :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit