Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po vydání Zaklínače 3 to vypadá, že 2 byla vydána hlavně jako prolog k třetímu dílu a současně jako přechod k plnohodnotnému vydání trojky na konzole = otevření trhu (proto ta změna ovládání, soubojového systému, inventáře, menu, atd.). Obsahově a v počtu lokalit kratší než první díl, ovšem z hlediska kvality questů a příběhu ho převyšuje. Questů je sice méně, ale odpadly takové ty hloupé "dones 10 ks tohohle" a celkově jsou realističtější a pro mě i lepší, než to, co pak se objevilo v třetím díle (kde to asi museli lepit na open world, aby to dávalo smysl). Takže žádné pakárny, jako shánět šatičky pro Yenefer, hledat neustále červené fleky v trávě a po vybití poloviny města pak v něm večer hrát na jevišti. Atmosféra se oproti jedničce posunula víc k napínavému politickému thrilleru, oproti línému vesnickému zabíjení polednic uprostřed pole, což je dobře. Co není dobře je menší počet potvor, které ve hře jsou a stupidní konzolovité ovládání a tragicky nízké FOV, které z hraní dělalo chaos. Potřeboval jsem 2 módy, aby se to dalo hrát. Příjemně překvapila obtížnost na "Normal", která je spíše "Hard". Zklamala obtížnost "Temná", která je spíš " Very easy". Vyloženě otravné je nemožnost přeskočit schod nebo pařez, gradující pak v soubojích jako např. směšné zaseknutí se mezi zdí a malou truhličkou, která nejde přelézt. Vyloženě dobrá je alchymie, užijte si ji, než ji ve trojce úplně zmrví. Kostkový poker se vizuálně (přehledně) změnil k horšímu, ale pořád lepší než Gwent. Po vydání Z3 tyhle (+/-) detaily najednou dávají smysl. 9 z 10 je zasloužené (bez módů ale 7/10 kvůli ovládání).
  • Proč??? Sakra PROOOČ!!! Proč z úžasnejch počítačovejch her dělají konzolovky?? Nesnáším konzole!!! Ty jsou dobry tak maximalně na hraní 2D her stylu Tekken, nebo hraní her se snímačem pohybu (jako je Wii, apod.)... Ale proč, když mám myš, kterou můžu ovladat plynule všechno, a klavesnici jako podporu s milionem tlačítek, si vymysleli, že to potřebuje omezit a z myši udělat jen pohledovou kameru a klikátko (jako analog na konzoli) a klávesnici osekat??
    Hnus!! Fakt, že jo!! A ten kdo to tu podporuje je zabedněnec, kterej skejsnul v mládí u konzolovek a neví co ovládání počítačem umožňuje!!
    Možná kdyby alespoň se dal změnit pohled (stejně jako u jedničky), tak by to hodně pomohlo. Ale stejně nechápu, proč to měnit, když to úžasně funguje! Vždyť třeba Gothic se dal od 1 do 3 hrát stejně! A jak legendární hra to je!!
    Za mě jsem se na zaklínače moc těšil. Srdce zaplesalo nad jedničkou, ale tohle kompletní měnění + konzolový osekaný ovládání (příklad nemožnost chodit bokem) a nemožná citlivost kamery a žádná šance na změnu ... HRUZA!
    Faktor zklamání 10z10 !! *9* *13* *9* *13* *10*
  • Těžké zklamání, taktika boje nulová, ovládání strašné. Zlatá jednička. Takhle zbabrat hru. Nechápu tak vysoké hodnocení. Konzolovka. Nic moc.
  • nedaři se mi zabit toho chobotnatce Kajrana mužete mi někdo poradit nebo dat chat trapim se s tim už 10 dni diky
  • Proč se nedá skákat a normálně kdyš je nejakej most tak znej skočit ikdyš nekam do pr.. ale to neva debilita vypl sem tu hru po 10 minutách *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • lol přesně taky mě tohle sere ... debilní a grafika taky nic moc nechápu proč to má tak velké požadavky *9*
  • jak mám uhýbat před drakem na mostě? neobjevuje se mi tam ikonka myši. mám originální hru, díky
  • Díky za další pěknou recenzi o Zaklínači. Velmi pěkně napsaná, je vidět, že autor hře rozumí. Má hlavu a patu, dobře se čte a není nudná. Při prohledávání internetu jsem takovýchto pěkných recenzí moc nenašel, ale vřele doporučuji web http://www.gameway.eu/zaklinac-2-the-witcher-ii.a1086.html, kde je také velmi podrobně vysvětleno, o co ve hře přesně jde a poskytne uživateli ty základní informace.
    Ještě jednou díky za příjemné počtení.
    Petr
  • Ähoj lidi, mohl by mi někdo normalne poradit jak se mam vypořádat s přeludy u rituálu v úkolu SRDCE MELITELE v 1. kapitole? po asi 30.pokusu už na to nemam nervy. Nechapu. Do tedka mi to slo jako po masle. Dekuju moc. M *5*
  • Hlupaci co tu pisou ze se jim hra spatne hraje... bezte do ... hrejte si dragon age 2. zaklinac 2 je nejlepsi hra vsech dob. fnukat nad ovladanim muze jen pitomec, kazda hra ma ovladani ruzny. staci jen nebyt zhnily a naucit se to.

    Co se tyce triss, ano v originale je to triss meriigold, v cestine ranuncul. a ano geralt zemrel v rivii, nicmene triss s yenefer ho uchranili pred rozsapanim, a ciri zrejme prevezla do jine dimenze kde ozil, sam sapkowski rika, ze geralt neumrel.

    Privlastek z rivie dostal na brehu po bitve na moste, stal se oficialnim slechticem, alespon na severu. doporocuju precitst, jedny z nejlepsich knizek co jsem kdy cetl, polsky serial je uplne o nicem, hlavne vyznam ciri.

    SPOILER konec hry je pitomy, hral jsem za obe strany a best mec muzete ziskat jen kdyz jdete proti elfum, a stejne si ho uzijete strasne malo, takze hrat za strany yorwetha!!!
    • jedinej, kdo se chova jako pitomec, jsi ty, nebot zde vnucujes svuj nazor jinejm. Zijeme ve "svobodne" spolecnosti, kde kazdy muze projevit svuj nazor, nesouhlas, apod. Jsi proste obycejnej troll, kterej tu rozjizdi obycejnej flejm.
      • Hlavne ze ty mas plnou pusu argumentu.
  • dementni ovladani, to se vubec neda hrat, si to v boji skace kam chce a nez se clovek otoci dostava zasahy, dmnc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit