Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja porad nemuzu prijit na to jak mam pouzit mutagen..
    • Pravým tlačítkem myši klikni na daný skill, mutovat jdou jen některé tak zkoušej.
    • a bacha na to...jak jednou zmutujes, tak uz to nejde prepsat treba nalezenym silnejsim mutagenem
    • Medituj, jdi na obrazovku charakteru, najdi vlastnost, co jde zmutovat a vyber si mutagen. Aneb vse je napsano v manualu.
  • Ludia mam ulohu preteky s casom.Mam najst Cedrika kde je,Ja ho nemozem najst.
    • Vypij kočku a jdi po krvavejch stopách ;)
      • Tak to mě nenapadlo :) Já jsem pořád aktivoval ten zaklínačskej medajlon a taky jsem ho tak našel ;)
  • Kde se mění ty vlasy?
    • Jména ti z hlavy neřeknu, ale v každým aktu je jeden kadeřník
      • In Flotsam, in Chapter 1 of the game, these services are available from the antique book dealer Einar Gausel. In Chapter 2, look either for Sambor in Henselt’s Camp or for Felicia Cori in Vergen. This apprentice sorceress also provides hairstyling services in Loc Muinne, in Chapter 3 of the game.
        • Dík ted jsem toho trpaslíka našel :-)
  • Odulin
    Ale joo, jen si taky Xsáci šmákněte. Stojí to za to *3*
    • Proč lidem nedochází, že každý majitel Xboxu má zároveň i PC...

Zaklínače už jsem na něm dohrál a možná koupim na Xbox, abych podpořil vývojáře.
      • Ne každý kdo má xbox má pc na kterém si zahraje nějakou novou hru
      • Já si nemyslím, že je to nějaký pravidlo...
  • Mňa by potešilo, keby som si mohol nastaviť menej koridorovosti, viacej lokácií a viacej questov.
    Ale inak je to špičková hra.
    • Tohle asi v nastavení nenajdeš... :) jinak taky bych si dokázal představit větší lokace a více vedlejších úkolů
  • Doufam jenom, ze Zaklinac 3 nebude multiplatformni titul, tzn ze PCckari nedostanou odupanou verzi s low res texturama, castym nahravanim atd.
    • Mo trojku si jeste pockas. Pocitam ze budou nejmin dva placene datadisky a par DLC zdarma(aby se nereklo). Byli by sami proti sobe,kdyby nevyuzili tenhle engine a hned se pustili do dalsiho. A treti dil delat ve stejne grafice? Tomu sam neveris...
      • proc by ne, naprosta vetsina lidi nema PC aby to hrala se zapnutym ultra nastavenim, navic stejny engine neznamena, ze hra nemuze vypadat jeste mnohem lip
  • Amylee.Anderson
    Joooo nový vlasy :D
    • LOL, tie kontextové reklamy čo to tu hádže... Rovno nad tvojim príspevkom mám "Krásne vlasy s Nivea: O Vaše vlasy dbáme už 100 rokov. Oslávte s nami významné výročie!" *1*
    • jooo jenom nove vlasy. Hloupost,ale nektere to mozna potesi. Me by potesilo moznost nastavit si velikost pismen,protoze jsou ve hre strasne mala...
  • Paráda!!! Přeji jim ať to má velkou poptávku a ty dlc a patche tak to vážně potěší - Prostě borci!!!!!
  • Erien
    pro xbawgz: Tobě nefunguje i?
    • já tam vidím i měkký i :)
      • Erien
        no fakt, že jo. :) Takže je to jen další blb.
  • hmm to bude pycovyna nebude to kvalytny yako exklusyvny hra na xboks protoze to predelavay z pc a nebude tam neylepsy grafyka y ovladany yako na ekxlusyvne xboks hre.
    Radejy sy pockam na gers o war 3 a zahrayu jsy hru v neyvisy kvalite na xbosku 360
    • Normalni provokater a vy mu na to vsichni skocite. Nechapu proc.
      Myslim ze muze byt spokojeny. Dosahl vse, ceho chtel.
    • Spades
      Prosím ó mocné games.cz adminy... ZABANUJTE TOHOTO KRIPLA!!!
    • Kamo ty mas dost *1*
    • Raději se běž učit
      • ya se ucym na xboksu nyc yneho neporebujy yednou budu snyperem dyky cal dutty blak cops v nejvisy kvalte na xboksu.
        • Ne. Jen chce před ostatními zcela úmyslně zesměšnit xbox hráče pařící Black Ops. Beztak pc fanda Battlefieldu. :)
          • Spades
            Spíš tim zesměšnuje CoD hatery, bo se chová jako ret*rd...
          • Erien
            Beztak id*ot.
          • To je sice možný. Ale normální nebude...
          • batfilt ye pro noobi XDXDXD jedyne na xboksu se ukaze pravey skyll
            • Jojo iksboks ye neylepsy jdy sy u ney vystrykat
        • seš blbej, nebo jen sjetej ??
          • ya drogi nepotrebuy mam prece svuy xboks na kterem muzu hrat neylepsy hri v neylepsy kvalyte prestan uz závydet XDXDXDXDXD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit