Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 vyjde na X360 a na PC dostane nové účesy
2.6.2011 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
My přejeme Konzolistum hodně zdaru :-)
A taky by nám někdy konzolisti mohly udělat popřát štěstí ad udělaj nějakou hru na PC :-)
Třeba Red Dead Redemption -
-
Nebo LA Noire, nebo God Of War, Infamous, Killzone, Gears of War 2 - 3, nový Mortal Kombat, Little Big World... Právě v těchto situacích konzolistům docela závidim *4*
-
-
Alan Wake, Heavy Rain a Limbo! *3*
-
-
Po celkově změně konceptu AW, si mužou políbit pr...
-
-
-
-
Paráda!!! Přeji jim ať to má velkou poptávku a ty dlc a patche tak to vážně potěší - Prostě borci!!!!!
-
Přál bych konzolistům aby to byl Zaklínač 2, protože ta hra stojí fakt za to... *3*
-
-
A stalo se tak pro x360.
-
Tak je to venku Zaklínač 2 pro Xbox 360... *3*
-
-
Ja som to neprial konzolistom :) Pretože my PC-čkári sme diskriminovaný. Stále na konzoly vychádzajú skvelé tituly a pre nás nič. Nechce sa mi menovať tituly o ktoré PC-čkári prišli.
-
-
ja bych teda chtel jmenovat chtel bych prubnout kill zone a l.a. noir a GT5 s Forzou
-
-
We wanna make sure the game is POLISHed...
Tak o tom u CDP snad ani nikdo nepochyboval *1* -
sakres klikam klikam a ono se to neposunuju az potom jsem si precetl ze je to zive:D
-
Joooo nový vlasy :D
-
-
LOL, tie kontextové reklamy čo to tu hádže... Rovno nad tvojim príspevkom mám "Krásne vlasy s Nivea: O Vaše vlasy dbáme už 100 rokov. Oslávte s nami významné výročie!" *1*
-
jooo jenom nove vlasy. Hloupost,ale nektere to mozna potesi. Me by potesilo moznost nastavit si velikost pismen,protoze jsou ve hre strasne mala...
-
-
Je to tam Zaklinac 2 na X360 jooo.Teď ještě aby to mělo cz titulky. *4*
-
Kde se mění ty vlasy?
-
-
Jména ti z hlavy neřeknu, ale v každým aktu je jeden kadeřník
-
-
In Flotsam, in Chapter 1 of the game, these services are available from the antique book dealer Einar Gausel. In Chapter 2, look either for Sambor in Henselt’s Camp or for Felicia Cori in Vergen. This apprentice sorceress also provides hairstyling services in Loc Muinne, in Chapter 3 of the game.
-
-
Dík ted jsem toho trpaslíka našel :-)
-
-
-
-
pro xbawgz: Tobě nefunguje i?
-
-
já tam vidím i měkký i :)
-
-
no fakt, že jo. :) Takže je to jen další blb.
-
-