Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jestli sem asi uplne sam a vy me tu ukamenujete ale me se ten Zaklinač moc nelibi ani po graficky strance me to moc nenatchlo. Snad jen ta uvodni cas pri dobyvani hradu pak už je to nuda.
    • Mě osobně z RPGček poslední doby bavil akorát Risen... No jo, prostě fanoušek Gothic :-)
    • Whisp
      Ešte nikdy nevznikla hra, ktorá by sa páčila všetkým, rovnako nemôže každého baviť RPG *3* .
    • v poradku sem an tom stejne *3*
    • to je pohode mna nebavil ani jeden mass effect
  • MrSanta
    A teď GOG *1*
  • Preed
    To,ze to bude na konzole som cakal a Poliaci potrebuju prachy takze je to v pohode ale tajne som dufal,ze oznamia radsej nieco nove,co uz.
  • ucho
    Hm, Dungeon Keeper a Ultima Underworld
  • Mopped
    Tak Ultimu jsem nečekal, ale je to super. Další legenda a další peníze pro GOG.
  • xolevle
    pevne doufam v prvni dily need for speed na GOG! A jeste Theme Park World.
    • Mopped
      Klidně, ale až po Albionu a Dungeon Masteru.:)
      • ucho
        já bych bral Crusadera :) což je vcelku pravděpodobné, že bude...
        • Mopped
          a máš ho tam
        • Black_Hand
          a ten ma navic na novych zelezech trochu problemy a dosbox ho neutahne nijak zvlast.
  • Vyšel Dungeon Keeper, Privateer a Ultima Underworld 1+2 ... bomba
    • kostejnesmrtelny
      OMG OMG Dungeon Keeper! Jo!!!

(ještě štěstí, že to není dvojka, to už bych asi proskočil stropem *1* )
      • Dungeon Keeper 1,2 mam originalky tak to ma nebere ale ultima ma potesila
        • Drom
          GOG dela konverze na nove operacni systemy, takze ty hry rozjedes bez problemu na vistach a sedmickach
        • kostejnesmrtelny
          Originálky neoriginálky, DK2 se mi prostě na Vistách nedaří rozchodit, furt to padá :-(
  • od zacatku jsem tvrdil, ze je to ovladani konzoloidni a vsichni se mi smali... hmm.. a mame to tu... RIP zaklinaci... ale ja proste konzole nerad a tahle hra si to u mne podelala jen po prvnich par minutach...
    • Myslím že já jsem to tvrdil jako první,na druhou s tím nemám zas až tak velký problém,gamepad je stejnak pro hry(vyjma fps) vhodnější...
  • hmm to bude pycovyna nebude to kvalytny yako exklusyvny hra na xboks protoze to predelavay z pc a nebude tam neylepsy grafyka y ovladany yako na ekxlusyvne xboks hre.
    Radejy sy pockam na gers o war 3 a zahrayu jsy hru v neyvisy kvalite na xbosku 360
    • Normalni provokater a vy mu na to vsichni skocite. Nechapu proc.
      Myslim ze muze byt spokojeny. Dosahl vse, ceho chtel.
    • Spades
      Prosím ó mocné games.cz adminy... ZABANUJTE TOHOTO KRIPLA!!!
    • Kamo ty mas dost *1*
    • Raději se běž učit
      • ya se ucym na xboksu nyc yneho neporebujy yednou budu snyperem dyky cal dutty blak cops v nejvisy kvalte na xboksu.
        • Ne. Jen chce před ostatními zcela úmyslně zesměšnit xbox hráče pařící Black Ops. Beztak pc fanda Battlefieldu. :)
          • Spades
            Spíš tim zesměšnuje CoD hatery, bo se chová jako ret*rd...
          • Erien
            Beztak id*ot.
          • To je sice možný. Ale normální nebude...
          • batfilt ye pro noobi XDXDXD jedyne na xboksu se ukaze pravey skyll
            • Jojo iksboks ye neylepsy jdy sy u ney vystrykat
        • seš blbej, nebo jen sjetej ??
          • ya drogi nepotrebuy mam prece svuy xboks na kterem muzu hrat neylepsy hri v neylepsy kvalyte prestan uz závydet XDXDXDXDXD
  • Ludia mam ulohu preteky s casom.Mam najst Cedrika kde je,Ja ho nemozem najst.
    • Vypij kočku a jdi po krvavejch stopách ;)
      • Tak to mě nenapadlo :) Já jsem pořád aktivoval ten zaklínačskej medajlon a taky jsem ho tak našel ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit