Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky mocne ruce trhu mame ted takovej vyber vseho, az lidi nevi coby...
  • Je to celkem mozne. Precejenom Z2 (jednicku sem nehral) byl dost koridorovka na muj vkus :/
  • Se jen divim, kolik lidi tady je hotovejch z polstiny. Takovej měkej slovanskej jazyk by mi zarucene zkazil kazdy fantasy. *4* Ovsem nikomu to neberu samozrejme!
  • Hry v cestine nehraju. Kdyz uz u toho travim ty tisice hodin, tak at se aspon ucim cizi řeč...
  • Jelikož sám používám pár přejatých polských výrazů, umí mě polský dabing v Zaklínači nehorázně rozesmát. Plus "kratky zobak"- tomu nejde říct ne.
  • Keyz
    J polská slova jsou někdy fakt vtipná :D
  • Thief může dopadnout hůř, než se očekává, lidé získali po Dragon Age2 předsudky, Dark Souls není pro každého, Elder Scrolls online - neláká mě svět, Titanfall - očekávám, ale oproti vědmákovi ne s takovým nadšením, STar Citizen a Elite jde mimo mne. Diablo 3 jsem nehrál.

Zaklínač - srdcovka.
  • fizola
    Anglický Geralt má lepší hlas ako poľský, takže najprv som dvojku prešiel v EN, ale potom som jednoducho musel dať polštinu. A jednička samozrejme full cz dabing, to sa neda nikdy odolať, hoci Geralt je tam strašný suchár.
  • tak na tohle se dost těším 1 a 2 byly naprosto famózní akorát aby mi to utáhl počítač když to nevyjde na ps3
  • to nebyl trailer,ale teaser vševěde.
  • a co je na tom těžkého rozumět? ja bydlím poblíž hranic Slovenska a polštině stejně rozumim, neni to teda na úrovni AJ, ale zase polština je k zaklínači autentický jazyk, krom toho polský hlas Geralta je 100x lepší než ten anglický (nebo Trollové!!)
  • Jack1947
    To bylo jen zamysleni, jak bych si pral ale chaopu "zpackanem" dabingu v 1cce od toho radsi upustily.
  • Beru GOG verzi. Místo na krabice ubývá. A navíc, jak by to vypadalo, kdyby mi v knihovně trojka chyběla? :)

Počkám na HW nároky, "slepím" pár komponentů a hurá na Divoký Hon.
  • Keyz
    Anglický dabing je tam taky dobrý.

Sranda ten písař v 3 aktu. Jak se vožralej na lehátku a má vtipné komentáře sám od sebe. Vůbec ten quest v EE za Roche je supr.
  • Keyz
    Podobné kecy mají trpaslíci ve druhém díle když hraješ za stranu elfů. *15*
  • fizola
    Najlepšia kombinácia sú samozrejme české titulky a polština. Taká komédia z toho dokáže chvílami byť *1*
  • Jsem na tom stejně.
  • trolo
    100%. a ak nie tak gog urcite.
  • To mě po**r mezi kozy. S českými titulky Polským dabing to bude zase a ná*er...
  • Jelikoz ziji relativne blizko polska, tak jsem s polstinou moc velky problem nemel, ac je tam toho dost odlisneho, ted uz je to po nejake dobe spis horsi. Ale anglickej pripadne ceskej dabing mam radeji :). Polstina me osobne jako jazyk moc nesedne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit