Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • staci kdyz ukazou tabulku, kde bude 0 u prodeju na konzolich ;]

• Tenat

protože je hodně lidí na CDPR nasráno ohledně CP2077.. proto.. úplatek.

• Ty DLC jsou pouze itemy. Očekávám nějaké Nilfgaardské brnění nebo tak něco. :D

• cibrut

Tak snad to DLC nebude tak strašně k ničemu a zmatené, jako seriál Netflixu. Ne, nejsem fanoušek čehokoliv kolem Zaklínače. Jen jsem si prostě obrovsky užil W3 (2x, i s oběma DLC) a W2. Ale tomu paskvilu od Netflixu jsem nějak neporozuměl ani po pár epizodách a nakonec se na to ani nedalo dívat, hlavně kvůli neustálému přeskakování mezi různými časovými liniemi bez jakýchkoliv návazností nebo dovysvětlení pro nezasvěcené.

• LiarForHire1

Máte pravdu, ale akcie CD Projekt Red padly kvůli investorským žalobám. 8 letý vývoj Cyberpunku se zaplatil za jeden den prodejů a následně vydělal mraky peněž, ale investoři se polekali a zažalovali CDPR. Chci vidět jaký budou mít úspěch, když ukážou u soudu tabulku, kolik prachů vydělali každému investorovi.

• Jevo83

Ale ved toto bolo ohlasene uz hadam pred pol rokom nie? Okrem toho DLC, to je novinka…. Kedze CD projekt mal slabsie prijmy kvoli vypadku predaja CP tak zjavne idu po rychlych peniazoch

• DLC inspirované seriálem, to mi moc jistoty že to bude dobré nepřidalo 😐 I když hlubšího dna než CP2077 už dosáhnout nemůžou, že? Žeeee? 😬🥺 Aspoň Witchera nezkoňte! 😞

• Jack1947

Málem jsem napsal tak na pc joo, jenže tam jsou mody a vlastně ani žádná edice netřeba... mimo to nechceme přece aby to bylo jak ME DE které nemá ani všechna dlc 😐

• Jack1947

😉ale tak jooo i na SWITCH?? jenže tam to je čirá komedie...

• Na rozdíl od  vylepšených edic GTA je to zadara.

• Jack1947

Ždyýmačkujem a ždýmačkujeme a ždýmáme tata ta tá tá ta! 😛😀

( Třeba se těším jak bude vycházet PS nano chip do mozku a GTAV bude mít 151 edici! :D)

• Jack1947

K čemu ? ( ve většině případů)

• jack

Souhlasím a dělám to někdy podobně. Na druhou stranu i Alžběta ve svém textu PC nezmiňuje. Člověk si opravdu musí přečíst ten tweet.

• zanek.s

netuším koho máš na mysli mladíku Derpe, ale já čtu tohle:  "...to by měla letos dostat vylepšený grafický kabátek pro nové konzole." (tečka)

"...pro PlayStation 4 a nebo Xbox One bude update dostupný zdarma." (opět tečka)

o DLC se mluví i na PC, já se ale ptal na GRAFICKÉ vylepšení. Pravda, že tweet v angličtině jsem napoprvé nelouskal (nevím proč mám číst screen v angličtině, když o tom má pojednávat článek v češtině), doprovodný text však důkladně ano (hru mám velmi rád). Jsi dosti urejpaný člověk jak jsem zaznamenal i v jiných diskusích   😎

• Derp_1337

Poslední dobou přibylo lidí, co si přečte jen nadpis a hned pak skáčou do diskuze aniž by si pořádně přečetli článek...

• Precti si ten tweet znovu ;)

• zanek.s

To já jsem spíě zvědav zda-li bude grafické vylepšení i pro PC

• Gulivera84

Ješťe to železo aby uz došlo, aby to bylo kde hrat ;) 

• sugyn

A dokonce nechteji 10 dolaru. Ted "nekdo" muze uvazovat proc tomu tak je. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit