Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vychází v Game of the Year edici
30.8.2016 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Nevíte někdo jestli je ještě v plánu nějaký příběhový dlc ?
-
-
Podle oficiálního vyjádření byla Blood&Vine posledním Geraltovým příběhem, který měl CD Projekt v plánu dělat. Jestli je to pravda, to už je jiná otázka, v dohledné době bych ale nic moc dalšího nečekal.
-
-
Ty dataáče dostanu i jako majitel pouhého základu?
-
-
kdyz si je koupis, tak samozrejme
-
-
Je tady nějak moc pozitivních ohlasů, musí se to trochu vyvážit ;) dal jsem tomu šanci dvakrát! 2 x to letělo za chvíli z hdd. 100 lidí, 100 chutí. RPG jsou přitom můj nejoblíbenější herní žánr. Vadilo mi tam bohužel úplně všechno: hlavní hrdina, prostředí, hudba, výprava, kostýmy....tak každýho baví něco jinýho. Označit to ale jako "game of century" je .....radši se vyhnu dalšímu komentování. Negativní ohlasy se bez pardonu okamžitě mažou *5*
-
-
Kámo mám to úplně stejně, já to zkoušel dokonce třikrát! Třikrát jsem to dohrál, ale prostě ne, nechytlo mě to, ani po těch 250 hodinách co jsem v tom strávil. Jak říkáš, prostě ta hra nebaví hrát, doteď lituju těch stažených dat z torrentu. Tahle hra se prostě nevyplatila stahovat. *9*
-
-
A teď mi vysvětlete ty mínuska. To byl ten vtip tak špatný a nebo ho nikdo nepochopil? *1*
-
-
musíš na konec napsat bazinga :D
-
-
PŘÉÉSNĚĚ!! taháš to přes torrent 4 hodiny a pak tohle?????? jak si to vůbec může CD Projekt dovolit vydat?????!!!!!! to je normální podraz na normálního, slušnýho piráta doprčic! :( CRY, SAD, EMO FACE.........sakrasmus a irenie
-
-
pokud to napises slusne a konkretne napises v cem ti to nesedlo, nevidim duvod proc by se to melo mazat... sto lidi, sto chuti, je jasne ze to nesedne kazdemu
-
jako sorry, ale to ses mohl podívat na trailer a vidět postavy, hudbu, hlavního hrdinu, kostýmy a mít celkem obrázek o hře...ale máš pravdu, sto lidí, sto chutí. A chápu, že neni nic, co by se líbilo každému. Ale tvůj příspěvek trochu vyvolává v člověku dojem, že si o hru buďto zakopl, a nebo že nejsi zrovna racionálně uvažující člověk...
-