Zaklínač 4 ohromil technologickým demem: Ciri běhá po Koviru na PS5 v 60 FPS s raytracingem
-
z pohladu PC hraca, ten CP s podporou tusim len prveho FSR bezal slusne aj na starom zeleze. Samozrejme na novom zeleze to bolo uz uplne inde ale stoji to myslim za zamienku.
-
o tej technickej podpore Epicu pre vyvoj W4 resp. pre hry od CDP RED sa vedelo uz davnejsie (mesiace s5)
-
Bože, to je blábol. A dávat do kontextu to nejhorší, co SW vyprodukovalo s WIV nechce jenom odvahu...
A krapet delší dobu se ví, že se bude "pokračovat" v příběhu a prostředí. -
Vtipný je, že jako přednost se podává, že to běží na PS5. Na tu konzoli vyšla jen hrstka her, které ji dokážou využít, a všichni už koukají, co PS6.
-
No Vávru beru hodně s rezervou ale prý s tím mají docela problémy co se týče otevřeného světa...
-
No jo pěkný ale jde to trochu podobnou cestou jako Borderlands - prostě recyklace.
Trochu jsem čekal, že když vydali/posvětili deskovku Old world tak, se taky odprostí od Geraltovy éry a vezmou nás do minulosti - trochu jako SW: Old Republic.
Tohle dopadne jako Ray nebo jak se jmenuje ta ženská z nový ságy SW
-
"Vyzeralo to extremne vyborne"
Ale trošku bych upozornil (ať se potom vyhneme "oni nám lhali a slibovali něco jiného" kauze při vydání W4), že tohle nebyla ukázka Witcher 4. Tohle byla ukázat Unreal Enginu demonstrovaná na světě Witchera 4. Což zní podobně, ale je to něco jiného. Tady mohli mít pro demonstraci zapnuté věci, které třeba Witcher reálně používat z nějakého důvodu používat nebude. To co bylo ukázáno je "tohle umí nový EU", nic z toho co bylo ukázáno neříkali "Tohle bude v novém Witcherovi"
To jen ať pak nejste zklamaní.
-
Nehrej na zastaralém PS4...Pro mě byl CP2077 jeden z nejméně zbugovaných AAA titulů, co jsem hrál v týden vydání. Oproti W3 to bylo naprosto skvělé. To, že to nedosáhlo v první verzi toho, co slíbili, je věc druhá. Přesto i ve verzi 1.0 to bylo jedno z nejlepších RPG, co jsem hrál:)
-
Zbieranie nahodneho bordelu je jeden z mojich top zazitkov kazdeho rpg, preto stale hravam prve prejdenie za zlodeja😁
Ale chvalim ich za Ciri, vyzera tak spravne badass
-
njn, konzololaci se dodnes nesmirili s tim, ze to vyslo i na ty jejich praveky strepy ps4/xb1 a svete div se, moc dobre to tam nechodilo
-
Nevím no, mně se teda Cyberpunk těsně po vydání rozhodně nerozsypal. Kdyby v takovém stavu vyšel W4, tak jsem spoko.
-
Epic by mohl i trochu pohlídat, aby se to nerozsypalo jako Cyberpunk těsně po vydání, To by moc dobrá reklama na engine nebyla.
S tou interaktivitou bych to neviděl tak slavně. Sbírání náhodného bordelu je problém i z herního hlediska (lidi by si stěžovali na přecpaný inventář) a tipuju, že většina z té ukázky byly stejně skripty. Ale když budou vypadat dobře, tak proč ne?
-
Vyzeralo to extremne vyborne, ale nielen vizual, CDPR sa zjavne chysta posunut hranice interaktivity so svetom o poriadny kus dalej.... som zvedavy do akej miery budu interaktivne objekty. Ci napriklad budu zdvihnutelne tie vysypane jablka, ryby u predavaca v stanku atd...
Myslim si, ze aj Epic zainvestuje do uzkej spoluprace s CDPR a upravy technologie podla ich potrieb, pretoze to bude brutalna reklama na engine...
No a teraz 2 a pol roka cakat😭