Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač pro zelenáče aneb animovaná rekapitulace základních událostí
14.1.2015 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
Vždyť to není žádná rekapitulace předchozích událost, jak se píše v nadpisu a dokonce v i samotném článku.
V tom videu se mluví jen o tom, že sever je ve válce, že magie a potvory se sem dostaly konjukcí sfér a že zaklínači tyto potvory loví. A že za úplňku jezdi Divoký hon :)
O tom co se událo v předchozích dílech, nedej bože v knižní sérii, tam není ani slovo!
Je to spíš takové nastínění reálii a prostředí herního světa.
Tak si to redakce prosím opravte..... -
Bože kdo to zas psal.. Ten trailer neukazuje vůbec žádný předchozí události, je to jenom úvod do trojky..
-
-
Tak mne tak napadá, jestli dotyčný autor vůbec to video viděl, než napsal (tedy spíš z angličtiny přeložil) ten článek :)
-
-
"Bladur"'s Gate, "nejen herní, ale i herní"... když je špatnej den, tak to prostě nejde =)). Dej si kafe, cigáro, a dneska na to kašli =)).
-
Knihy doporučuji - je to jiné fantasy, které se zabývá skutečnými prvky. Kromě toho je tam ta slovanská atmosféra, kterou u jiných autorů nenajdete. Seriál je docela dobrá legrace :)
-
-
Doporučuju taky trilogii o Reynevanovi z časů husitů.:)
-
-
to uz je trosku moc ako je tam vykradnuty Skull Knight z Berserka nie?
-
-
A já kde jsem ho už viděl, dobrej postřech.
-
-
celkem dobrý rog korát to ma nudný questy
-
-
top tak jak to může být dobrý rpg když má nudný questy, když to je základ všech rpg :D
-
-
"Nejenom herní odnože nýbrž i herní"? Tak kterou odnož nesnáší?
-
-
Sapek neuznává nic, co sám nenapsal. Ale hlavně mu v žaludku leží seriál.
-
-
To se mu nedivím.
-
-
Tu herní.
=D
Ne, vážně, herní. Že by spisovatel nesnášel svoje vlastní dílo není zas tak neobvyklý, ale rozhodně né Sapkův případ. Ten člověk je neuvěřitelný, namyšlený, ožralecký, nadržený prase, který sebekritikou opravdu netrpí. Ale psát umí, co si budem =). -
-
Jeste mas filmovou (serial) odnoz;-) Tu mel autor clanku asi na mysli, protoze nebyla nic moc. Hry jsou oproti tomu velmi dobre udelane.
-
-
Ježiš no jo, já úplně zapomněl, že ta věc existuje... viděl jsem kdysi pár dílů, ale asi jsem si to vytěsnil z paměti =)).
-
-
-
-
Jdou herní díly Zaklínače chronologicky za sebou? Trojka se tedy bude odehrávat po druhém dílu, *SPOILER* *SPOILER* kdy je sever ve válce s Nilfgardem?
-
Paráda