Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čus. Mám problém na konci prvni epizody jak se musíš dostat do Wyzimy a prokázat se tím Glejtem tak nevím jak tomu strážníkovi ten glejt ukázat ...V rozhovoru s ním ta možnost není porotože když na nej kliknu nejde ten rozhovor do animace ale jen řekne že je karantena atd...
  • Stárnu(35let), stárnu a hraju čím dál méně. Nové pecky pro XONE a PS4 mě prostě nebaví. Realita ve hrách mě začala neuvěřitelně nudit a to nemluvím o nenáviděném konzolovém ovládání dnešních "pecek". Po letech se vracím k hrám, které jsem minul nebo jsem v době kdy vyšly na ně neměl dostatečné PC,kvůli rodině hraji již jen po večerech nebo těsně před spaním. Dojel jsem nedávno pecky jako Jade Empire, Fallout 2, Fahrenheit...apod. Teď jsem za nějakých 140Kč koupil Zaklínače v rozšířené edici. NEMOHU SE OD TOHO ODTRHNOUT!!! Opravdu doporučuji všem příznivcům RPG. Pokud Vás baví hry jako FABLE(1,2,3) nebo FALLOUT (1,2,3,NV) tak Vás zaklínač nezklame. Zabaví i v roce 2015 a možná i v roce 2020. Vždycky je stále co objevovat. Bavím se u toho daleko více než u dnešních HYPE her jako Far Cry...apod. Pokud máte rádi fantasy, živý svět, baví Vás objevování a prozkoumávání, dlouhé čtení zápisku a hnidopišsky se nimráte v kařdém slově ve hře a v každém zákoutí, bezproblémů se dostanete i na 120-150 hodin neutuchající zábavy. Prostě prožijte svět zaklínače. DOPORUČUJI všem za peníz za který je dnes k dostání je to skvělá zábava opravdu na DLOUHÉ večery!!!
  • James7491
    jnj
  • Po druhem zaklinaci jsem se vratil i k jednicce, kterou jsem v dobe jejiho vydani minul (kdo to v okoli hral, nadaval na loadingy) a svete div se, i v roce 2012 je to pecka, lepsi nez hry dnes vychazejici. Opatchovane, odladene, dlouhe loadingy minulosti, grafika ani nahodou zastarala!, svet i pribeh dospely a chytry. Chytlo me to natolik, ze jsem se sam pustil do modu, kterym hodlam priblizit prvniho zaklinace druhemu, celkove predelat UI a vsechny ilustrace (sex karty, vypravene pasaze, mozna i loading screeny) ve hre prekreslit do stylu flashbacku ze dvojky (mozna se to ujme i jako skolni projekt)... tak drzte palce, bude to beh na delsi trat *1* .

    9/10
  • Vynikajúca hra, už ma dlho nič takto nechytilo, hral som to až v roku 2011 ale aj tak ma to úžastne bavilo. V mojom rebríčku RPG hier sa dostala s ľahkosťou do TOP 10 ale neviem presne na ktorú priečku ju dať :D viete napríklad v porovnaní s fallout 1 sa to tažko objektívne hodnotí :) Ale vážňe sa jedná o vynikajúci titul- jasná kúpa, nebudete ľutovať
  • Pokud má pracující člověk 10 hodin (někdo třeba 20) na přečtení pětisetstránkové knihy, proč by neměl mít 60 hodin na hru? Nikdo přece nechce, aby to musel každý dohrát za týden. Mně osobně se hnusí hry, které dohraju mezi obědem a večeří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit