Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač v komiksech - přehled kreslených dobrodružství populárního (anti)hrdiny
3.4.2016 | Jakub Kovář
36 příspěvků
-
ono už je léto nebo co? *15*
-
precti si od martina tuffova dobrodruzstvi, to je fakt sranda
-
REAKCE NA KRESCZ:Ten nema nic spolecnyho s obsahem z knizek a muzu ho doporucit.
-
Vypadá to, že máš problém s tím, že si mi všechno od Sápka nelíbí. Je nějak povinné milovat všechny hry a všechny knihy z od toho autora? Tanec s Draky od Martina je taky nudná kniha a co jako? Mám se posral, že to fanboys nerozdýchají? Pokud se ti negativní komentáře nelibí, tak na ně reaguj...
-
Trochu offtopic. Ale neměl už vycházet Blood and Wine? Nějaké info co s tím je?
-
jojo *4* Ještě něco?
-
Asi to není taková komedie jako Paní jezera, ale i tak si myslím, že je to taková nouze ctnost...
-
Hmm okey mně se to líbilo.
-
Bouřkovou sezonu jsem četl a je to fakt špatné. Jako by se Sápek inspiroval herním Zaklínačem 3...
-
hmm tak dík....a co Skleněný dům, ten mi nic nepřipomíná, nebyla to taky nějaká povídka?
-
Ty aktuální komiksy (Skleněný dům a Liščí děti) jsou výborné a fanouškům je můžu doporučit. Shodou okolností jsem Liščí děti zrovna dnes dočetl.
Skleněný dům se mi ale líbil o dost víc. Liščí děti jsou taky fajn, ale je to příběh bez dalšího obšlehnutý z Bouřkové sezóny, což je trošku škoda. Kdyby autor vymyslel nějaký nový příběh s Aguarou, bylo by to lepší. -
Je to skoro úplně to samé.
-
obohatí mě o něco ty Liští děti?....četl jsem Bouřkovou sezónu a připadá mi to to samé
-
Hodnocení čtenáře knihy, který hodnotí komiks. Takhle to ale jaksi nejde, v knize jde o detaily, zatím co v komiksech o akci. Navíc nějak nechápu výtku: bubliny přesahují do jiných sekcí, vždyť to je u komiksů normální!
-
Právě jsem u Zkoušky ohněm. Teď vím, kam pokračovat... Nedávno jsem si koupil Svět ledu a ohně. Kvalitní papír, krásné obrázky a plno (i když pro mě žádných nových) informací. Ten Zaklínač a jeho svět bude asi něco podobného...
Jen víc takových článků!