Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aj Jedi môže ovládať myseľ len u mentálne slabších jedincov :)
  • Veskoslav
    Protože kdyby jsi četl občas to, co se píše či říká, tak Axii nelze uplatnit vždy obzvlášť u osob se silnější vůlí. To není žádný Jedi.
  • Protoze je to hlup!
  • owny
    Jednička mi taky přišla lepší, dvojka už byla v mnohém zjednodušená.
  • owny
    Hru jako Skyrim si bez toho dokážu představit moc dobře. Bez GPS to bylo třeba v Morrowindu a bylo to super, když jsi dostal pokyny jít do té a té vesnice, té a té hospody se setkat s nějakým člověkem. Nebo určení místa typu "jdi na západ dokud nedorazíš k X, potom pokračuj na sever...". Bylo to někdy dost bloudění, ale byla to o mnoho větší zábava než v dnešních hrách.

Je ale nutné, aby s tím hra byla navržena, pouhé vypnutí GPS, když ti nikdo detailně tu cestu nepopíše, nefunguje.
  • hele, proč vlastně Geralt nepoužil Axii znamení na Krvavého barona, a místo toho ztrácel spoustu času pohřbívaním nějakého nechutného potratu?
  • tak on bol na GOGu už pred vydaním v 20% zľave preto stál toľko
  • Taky nemusí mít kreditní kartu, já mám "pouze" debetní. Takže něco takového u mě neexistuje, ale taky ještě aby ano. Brát si půjčku na hru mě přijde jako mogořina.
  • Keyz
    Je to o podpoře. Plnou cenou dáváš největší podporu tomu kdo to vymyslel.

To třeba ty neřeší ale ostatní ano. A jestli řešíš jen aby jsi měl co hrát, tak by jsi měl být rád, že to takto lidé kupují a tedy dost prachů jde tomu kdo to vymysle. Kdyby byly je slevy tak to bude problém.

Ale Holubů je pořád dost. Bohužel ještě mají tu drzost dělat ze sebe chytré Holuby. Přitom nechápou pojem podpora. Dobrovolně dávat více.
  • tak jo, když tak pěkně prosíš :-)
  • Keyz
    Jestli má týden do výplaty tak stačí vybrat z kreditní karty. Tam je bezúročné období ale poté je ten úrok velký. To mu ale nehrozí, když to stihne do měsíce nebo jak to tam je.
  • napiš nám to prosimtě ještě k dalším deseti článkům, zmiňujícím zaklínače, možná to někdo přehlédl... ;)
  • Tak si ty pitomý BG hrej, my ostatní, co pořád nebrečíme po fórech, budeme hrát o dost zábavnější hry.
  • Tak si na to vem půjčku, vždyť na každé zastávce je přece vylepený papíre nabízející výhodnou půjčku. Přece by v to nelhali.
  • uff, jsem rád, že už jsem to dohrál. Koncem už to bylo trápení, nebavilo mě to, ale nechtěl jsem to vzdát, takže jsem se do hraní nutil.
  • Dokud
  • Já ti nevim, ač miluju BG jako málokterou hru, je třeba se na to kouknout tak nějak politicky. V BG GPSka neni, byla by zbytečná. Mapy jsou relativně malý, izometrický, snadno se v nich zorientuješ a máš klávesu na označení všech interaktivních objektů. Ale jakmile máš velkou mapu, po který se pohybuješ ve 1st, případně 3rd person, je to něco jinýho a GPSka se hodí. Sice to kolikrát nedává smysl (jako když dostaneš za úkol najít něco, co už 500 let nikdo neviděl a na mapičce se zobrazí přesná lokace, včetně bedny, ve který je), ale fakt si nedokážu moc představit hru jako Witcher, nebo Skyrim bez toho.
  • Mart9
    Čtyřku jsem hrál po pěti letech
  • Tak u série GTA bych na slevu mohl čekat do alelujá, téměř po roce od vydání na PS4 a XONE stojí pořád stejně, ale není se čemu divit, byli by sami proti sobě, kdyby slevňovali hru, která se prodává jak rohlíky
  • Mart9
    Tak to ani nestojí za článek, jestli to je tak malá slevička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit