Přejít na výpis diskuzí
Zaklínačská série je na GOG k dostání s výraznou slevou a to včetně třetího dílu
3.9.2015 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
hele, proč vlastně Geralt nepoužil Axii znamení na Krvavého barona, a místo toho ztrácel spoustu času pohřbívaním nějakého nechutného potratu?
-
-
Protože kdyby jsi četl občas to, co se píše či říká, tak Axii nelze uplatnit vždy obzvlášť u osob se silnější vůlí. To není žádný Jedi.
-
-
Baron měl vůli výrazně oslabenou alkoholem
-
Aj Jedi môže ovládať myseľ len u mentálne slabších jedincov :)
-
-
Protoze je to hlup!
-
-
dohral som jednotku, kupil dvojku, 2x som sa pokusil dvojku rozohrat, ale nebavila.
bola na mna priliz konzolovita. preto do 3. casti tiez nepojdem -
-
Jednička mi taky přišla lepší, dvojka už byla v mnohém zjednodušená.
-
To ale neděláš dobře, Jaromíre... :P
-
-
neviem preco, proste ma ta dvojka vobec nebavila...a aj jednotku som dokoncil len zotrvacnostou :)
-
-
Kdyby byl Witcher jak COD, pak fakt není důvod zkoušet hrát trojku. *7*
-
-
videl som kopec videi, je to este viac konzolovate ako dvojka. preto tomu vravim nie.
ja radsej partyRPG s pauzou, u W1 som urobil vynimku, a ako vravim, ku koncu uz to bolo len zotrvacnost (ale neviem ci to bolo len tym, presiel som aj elders scrolls 1-4, Skyrim uz nie, to bola hroza) -
-
Jj W1 jsem taky nepřešel i přesto že mě bavil, došla tomu ke konci šťáva no, u W3 to samé což je ale u většiny RPG, začíná se to opakovat dokola a nové skilly moc nenapomáhají.
-
-
-
-
-
-
Ano konzolovitost současných her je problém. Zjednodušené ovládání, blikající "nápovědy" jako v arkádách, vyznačené šipky a "GPS" cesty k řešení úkolů (asi aby i ten největší blbeček nezabloudil) a pod. zvěrstva. Teď jsem se vrátil k Baldur´s gate a je to jako studánka čisté pramenité vody uprostřed smrduté bažiny.
-
-
Tak si ty pitomý BG hrej, my ostatní, co pořád nebrečíme po fórech, budeme hrát o dost zábavnější hry.
-
Já ti nevim, ač miluju BG jako málokterou hru, je třeba se na to kouknout tak nějak politicky. V BG GPSka neni, byla by zbytečná. Mapy jsou relativně malý, izometrický, snadno se v nich zorientuješ a máš klávesu na označení všech interaktivních objektů. Ale jakmile máš velkou mapu, po který se pohybuješ ve 1st, případně 3rd person, je to něco jinýho a GPSka se hodí. Sice to kolikrát nedává smysl (jako když dostaneš za úkol najít něco, co už 500 let nikdo neviděl a na mapičce se zobrazí přesná lokace, včetně bedny, ve který je), ale fakt si nedokážu moc představit hru jako Witcher, nebo Skyrim bez toho.
-
-
Hru jako Skyrim si bez toho dokážu představit moc dobře. Bez GPS to bylo třeba v Morrowindu a bylo to super, když jsi dostal pokyny jít do té a té vesnice, té a té hospody se setkat s nějakým člověkem. Nebo určení místa typu "jdi na západ dokud nedorazíš k X, potom pokračuj na sever...". Bylo to někdy dost bloudění, ale byla to o mnoho větší zábava než v dnešních hrách.
Je ale nutné, aby s tím hra byla navržena, pouhé vypnutí GPS, když ti nikdo detailně tu cestu nepopíše, nefunguje.
-
-
A tak hlavni je, ze mas z ceho vybirat a zvolit alternativu. Zrovna u W3 by vysoka obtiznost byla asi problem pro masove prodeje. Ackoliv mi slozitejsi hry nevadi, tak casto nemam naladu vzpominat na to jak se hra ovlada, nebo kde jsem pri plneni ukolu skoncil a co vlastne mam dal delat.
Ano, asi jak starnu tak si u hry radeji odpocinu a napr. nejakeho sofistikovaneho fotbaloveho manazera nebo hardcore RPG bych uz proste nekoupil a nehral, takze jsem rad, ze W3 je takovy jaky je a napr. Mad Maxe jsem dneska koupil take prave kvuli tomu, ze neni prehnane komplikovany. -
zrovna ta GPS jde naštěsí vypnout přímo ve hře, zbytek pořeší mody
-
-
Mám dvojku, jak ji GOG cca před rokem dával zdarma, ještě jsem ji nezapl, nejsem moc na tyhle hry. Jen bych se rád vysmál lidem, kteří trojku honem kupovali za plnou cenu. Tady to je - *1* *1*
-
-
Je to o podpoře. Plnou cenou dáváš největší podporu tomu kdo to vymyslel.
To třeba ty neřeší ale ostatní ano. A jestli řešíš jen aby jsi měl co hrát, tak by jsi měl být rád, že to takto lidé kupují a tedy dost prachů jde tomu kdo to vymysle. Kdyby byly je slevy tak to bude problém.
Ale Holubů je pořád dost. Bohužel ještě mají tu drzost dělat ze sebe chytré Holuby. Přitom nechápou pojem podpora. Dobrovolně dávat více. -
I přes mínusy si stojím za tím, že na tyhle hry stojí za to počkat, až cena trochu spadne. (Zaklínač, GTA atd...) Především jsem ale příspěvek psal v době, kdy si tady někdo stěžoval, že trojku koupil a nebavila ho. Kdyby počkal... tomu se směju nejvíc.
Pokud koupě nelitujete a už v Zaklínači 3 máte odehrány stovky hodin, omlouvám se. -
-
MART9: Přijímám tvou omluvu.
-
Tak u série GTA bych na slevu mohl čekat do alelujá, téměř po roce od vydání na PS4 a XONE stojí pořád stejně, ale není se čemu divit, byli by sami proti sobě, kdyby slevňovali hru, která se prodává jak rohlíky
-
-
Čtyřku jsem hrál po pěti letech
-
-
-
já to koupil hned ten den kdy to vyšlo a peněz nelituju....je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál a když už utratit peníze za hru tak za tuhle!(určitě ne produkt od Ubisoftu)....už jenom pro tu atmosféru kdy o té hře prakticky nikdo moc nevěděl a společně s lidma např. na FB si radíte co a jak...to u hry, která je venku pár měsíc nebo roků nezažiješ
-
CDprojekt Red a sérii Zaklínač podpořím vždycky, měla jsem možnost to dostat zadarmo, ale rozhodla jsem se to zaplatit prostě, protože je chci podpořit a myslím, že si to zaslouží za ty desítky hodin kvalitní zábavy.
-
Normálně bych to ignoroval, ale žes mi tak hezky poradil k tomu fotbalu:
Klidně se směj, ale s Fifou jsi na slevu taky nečekal, že? -
-
Na slevu u FIFY jsem právě čekal. Napsal jsem ti, že si ji užívám i po 9 měsících hraní, protože jsem čekal až do Vánoc, jestli ji neslevní, přitom vyšla někdy v září. Nakonec jsem ji vzal ve slevě za 40 €, už mi to nedalo. Přesto ze 60 € si myslím, že slušná sleva.
-
-
40 éček? No řeknu ti malou novinku. Na GoGu stál Zaklínač 3 v zahájení prodeje 36 euro bez slevy. A kdo je tady pak pro smích, když hra i po slevě je dražší jak nová hra bez slevy.
-
-
Tak to ani nestojí za článek, jestli to je tak malá slevička.
-
-
tak on bol na GOGu už pred vydaním v 20% zľave preto stál toľko
-
-
-
-
-
Tak to se postav před autosalon a směj se všem, co vyjdou s novým autem...Automaticky ztrácí 10-15% z ceny. Navíc pokud by měl člověk neustále čekat na nějakou slevu, tak nic nehraje.
-
-
Naprostý nesmysl. Když má člověk spousty her z dřívějších slev, pořád je co hrát :)
Známý už přestal hry kupovat (i ve slevách). Tvrdí, že je úplně jedno jestli má 100 her, které nehraje - nebo 200 her, které nehraje (protože se k nim ještě nedostal).
-
-
No vlastně ve všech ohledech ukazuješ, že jsi hlupák. Potřebuješ mít hru, na "kterou nejsi" a vysmíváš se lidem, kteří za něco co mají rádi zaplatí neboť to pro ně má tu hodnotu.
-