Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kotick uz chudak nevi, tak kope jako malej hysterickej fracek :)
    • Jn, to proboha nevidí, že ho každej nesnáší? Mě by to teda štvalo...
      • Mit penez ze nevis co s nima, k tomu necist vylevy nespokojenych hracu, tak by ti to bylo uplne putna...
  • Zajímavé tak Activision ochrankou vyhodí dva své zaměstnance a pak si stěžuje že nechtějí dělat na jejich značce CoD ( defakto kterou oni vytvořily ) a ještě chce po nich nějakou kompenzaci ? A to že ze studia odešlo najednou 50 lidí a přešlo pod své bývalé šéfy pod křídla EA to taky mluví samo za sebe( jak se Activision chová ke svým zaměstnancům ) Žaloba ze strany Ricitelliho je naprosto opodstatněná ( za odvedenou práci se civilizovaném světě pořád ještě platí a jestliže mají ve smlouvě napsáno percenta ze zisku tak není se o čem bavit ! ) Doufám jen že Activision pořádně oškubou až je to bude mrzet!
  • Infiniti už sérii CoD dělat nechtěla, což naznačuje i fakt , že CoD: MW2 se měl jmenovat jen Modern Warfare 2. A poněvadž se to nelíbilo pánům z Activisionu, kteří mají z CoD haldy chechtáků, tak chtěli utnout hlavu a vyhodili dva zmíněné, jenže se přepočítali a tak kromě šéfíků přešla i velká část studia. No a to je vše podstatné a zdroj problému.

Já osobně si myslím, že v právu je Infiniti Ward(byť se mi nelíbí, že toho zneužili EA).
  • Jak muze byt ohrozena budoucnost znacky CoD? Vzdyt maji vynikajici studio Treyarch, Black Ops je jasnym dukazem jejich umu. *2*
    • "vynikajici studio Treyarch" :D:D:D:D:D::D:D:D
      • Evidentne zcela postradas smysl pro ironii. D:D:D:D:D
        • U tohodle případu to myslím není zcela jednoznačné, plno dětí rádo píše, že hry co hrají jsou nejlepší, ti co je udělali jsou cool lidi a budou skvělý nafurt.
          • presne si vystihol moje myslienkove pochody *3*
    • Black Ops se kvalitou ani zdaleka neblizi Modern Warfare.
      • bohužel ani ničemu z poslední doby
    • značka COD?? to bude asi něco jako Panam?? *1* *1* *1*
  • mapravdu predsedo, ma pravdu, neni to zase takovej hlupak ten ricitello.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit