Zaměstnanci Activision Blizzard se kvůli přístupu k žalobě bouří proti vedení
-
Ty to vidíš jako Hurvínek válku. Vlastně je to docela roztomilý.
-
A přitom je to tak jednoduché. Nelíbí se mi ve firmě, položím výpověď a co nejdřív jdu. Když by tohle udělali všichni místo protestu, firma by své chování hned změnila.
Pokud ale plánují protestovat stylem "chceme dát najevo, že se nám něco nelíbí, ale nebojte, neodejdeme, do toho se nám nechce, tak moc nám to tu zase nevadí", tak se změn nedočkají :-D
-
To se chce zeptat těch lidí, proč je problém odejít...
-
To jsou bláboly infantilního komunisty. Jestli máš pocit, že se to ve státním neděje, běž si zkusit pracovat v libovolném státním špitále.
-
To je takovy problem jit pracovat jinam? At si shori cela ta firma i jeji zamestnanci co to leta beztak spoluvytvareli.
-
Na jednu stranu doufám že se jim situace zlepší na druhou stranu se takhle toho OW asi nikdy nedočkám :(
-
Ne vždy to tak je. Třeba Valve je jiný případ. Tam si peklo mezi sebou dělají zaměstnanci sami.
-
Jak jsou tyhle příběhy už 120 let stejný. Majitelé a vedoucí kteří si ze zaměstnanců dělají onuce a užívající si moc. A rostoucí kolektivní hněv nevyhnutelně mířící k tu násilné, tu nenásilné revoluci. Pracujících bude vždy víc než majitelů a vždy si uvědomí že hodnota plyne z jejich práce nikoliv ze soukromého vlastnictví firem, kde dřou. A okořeněné arogancí CoD floutků tomu jen přidává šťávu. Za každou holku použitou jako věc, za každýho neplacenyho brigadnika. Za každýho tátu a mámu co nevidí kvůli ceně akcií někoho jinýho svoje děti. Nahažte je do zátoky i s jejich sporťakama.
-
Ano, a přesně na to chci popkorn. Očividně to Activistion ochromilo a něco mi řiká, že to bude zajímavá podívaná... Můj původní příspěvek rozhodně neříká, že to zlehčuju nebo že je šikana v pořádku. Dívat se na revoltu proti vedení ale docela příjemný zážitek. Ono to asi bude potřeba, aby se něco změnilo.
-
Popcorn? K cemu? Pochopil jste, o co jde? Ignorovani sikanozni firemni kultury je kor v kreativnim prumyslu mimoradne zavazny prohresek a muze to vest i k odlivu lidskeho kapitalu a tedy konci firmy, vc. jejich znacek.
-
Tohle bude chtít popkorn.