Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsak aj Bioware bola ponechana volnost :)
  • To že si Halo neprojedu na PC, na to už jsem si zvykl, proto jsem jedničku projel asi 15x, ale když už vydávají podobnou serii s velmi poutavou zápletkou, tak a kolenou vás prosím dejte to i pod PC a pokud ne tak snad někdo nějakým zázrakem "třeba i kouzelným proutkem, je mi to jedno jak" upravte serii Halo na PC
  • Proc hned ovce?
    Pokud ho bavi jejich predchozi hry, tak je zde celkem realna sance, ze ho bude bavit i jejich pristi hra.
  • Bungie , Halo .... Apple - ukázková ovce .
  • Málo chceme víc .....
  • No zrovna "jiný" titul to právě není ...
  • MrSanta
    K tomu, doufám, nedojde. Přece jen jsou to Bungie a mají za sebou fenomenální úspěch s Halo, tak snad jim nechají tvůrčí volnost. Navíc Activision už pár ždímaček má *15*
  • Ja se hlavne obavam, ze pod taktovkou Activisionu to bude dalsi zdimacka na prachy ala CoD bez spetky kvality, pokud to bude alespon trochu komercne uspesne.
  • No konečně Activision dá šanci i jiným titulům za to(to bych nikdy nevěděl že to řeknu) chválím
  • Minimalne ten artwork vypada brutalne. Dalsi Halo me netahne, nic z ceho bych byl odvarenej, ale respektuji obrovsky kus prace za Halockama... o tom zadna.
    Tak jsem zvedavy zni to dobre *4*
  • Žádné další obrázky nevidím, ale jestli jsou to ty s tou trojicí postav (jeden s červeným pláštěm)? Tak netuším kde tam autor článku vidí ten W40k? Ten úplně vlevo mi připomíná Stormtroopera ze SW (konkrétně pilota vznášedla z 6. epizody), ženská postatva mi na první pohled připomněla Tali z ME. Poslední postava je taková neutrální ("kousek od každého"), ale warhammer to teda určitě není.
  • Určitě koupím až bude k dispozici *14*
  • Kedže to vydá Activision, tak predpokladám všetky aktuálne hlavné platformy.
  • MrSanta
    Když vezmu v úvahu Marathon, tak bych se spíš divil, kdyby se Destiny nepodobala Halo. Jestli to vydají ještě na X360/PS3 tak budu překvapen. Jestli to vydají i na PC tak budu překvapen ještě víc. Příjemně překvapen.
    Velmi rád bych si nějakou spektakulární FPS hru zahrál. Halo her se na PC asi nedočkáme, tak by to mohlo toto nahradit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit