Přejít na výpis diskuzí
Zapojte se do vývoje dungeonu Might and Magic X: Legacy
7.6.2013 | Adam Homola
18 příspěvků
-
Osobně jsem skeptik. Jestli to bude pod vlajkou ubi, tak z toho taky může být zmršená série jako u Homam 6. Už Might and Magic IX bych řekl se příliš nepovedla. Radši bych, kdyby tu sérii (byť i pod jiným jménem - ať si to žabožrouti nechají) vskřísili původní autoři Might and Magic třeba právě přes kickstarter. Ale jinak obecně ten nápad s hlasováním může mít něco do sebe.
-
ach, doby MaM 6,7,8.... zejména 7 je hra mého dětství, nedávno jsem si to znovu nahrál a světe div se, učitele na mistrovství sekery jsem si pamatoval i po těch X letech. Doufám, že projekt vyjde.
-
A to můžeme česky, nebo anglicky? Promiňte jestli je to blbá otázka *4*
-
-
Mas 5 moznosti. Hodis si kostkou a pokud padne sestka hazis znovu. Vysledek natuknes do ankety a je to. :-)
-
no pokud je to formou hlasovani, tak nejspis i cinsky ;]
-
-
Hej paráda... už se těším až to vyjde... už jsem v pokračování ani nedoufal... nedávno jsem znovu prošel šestku, chystám se dál na sedmičku a osmičku... devítku teda vynechám, pač se mi vůbec nelíbí :D tak snad se přikloní spíše k šestce a sedmičce co se týče hratelnosti...
-
-
mě devítka bavila nejvíc *12*
-
Je to cíleno spíš na 3-5.
-
-
Paráda...snad komunita nezklame a fakt do toho budou kecat jen ostřílení mistří série a dungeonů . Fenomenální designy dungů z Mandate of Heaven se snad vrátí na naše obrazovky...Sám se budu aktivně zapojovat a pokračování budu očekávat s otevřenou náručí..
-
-
Pokud lidi mohou hlasovat nebo jakkoliv se ucastnit, tak nikdy nezajistis, aby podnety davali pouze ti, kteri v tom maji znacne zkusenosti a vi co delaji nebo vyslovene netroluji.
Ve vysledku to zalezi na tom, zda to budou oni samy nejak filtrovat a nebo by musel kazdy vyplnit dotaznik, ktery proveri jeho zkusenosti, znalosti atd. Aby nasledne mohl necim prispet. -
-
Pokud máš opravdu zájem se na tom podílet tak je třeba se lognout přes uplay..to asi někdo kdo chce jen trolit dělat nebude (pokud ano nečekám, že trolů budou zástupy)...Stačí nahlédnout o čem to celé je. Ano možnost, že to zamoří troli u takových akcí je možné ale v tomto případě si troufnu říct, že je to částečně trollproof. Např u hlasování o dungeonech máte na výběr zda chcete remake klasiky, nový design nebo oblíbené dungy ze série...neni to uplně specifické tak aby to troly spoilnuli. Navgíc věřím, že studio si do toho dá "kecat" jen z části. Možná sem naivní...ale u tohoto žánru věřím v poctivost komunity a vývojářů. Tohle nemá ani být AAA kasovní trhák..
-
-
V komunitu sa da verit , ale neverim Ubisoftu za to co stvara s M&M znackou od spackanej HVI- (kartovu hru, HM&M online, a nejaku diablovku s M&M sveta atd...) predstava M&M 10 je lakava ale uvedomme si ze to roby male nemecke studio s 0 skusenostami v ramci heroes a rpg celkovo .
Nevidali ziadnu znamu hru ani low bugetovu a teraz sa chcu este pytat ludi ,ako a co maju spravit.
Limbic mal na starosti len patche po bankrote Black hole. A Ubisfot sa chce zviest na vlne uspechu Legend of Grimrock. Nebyt jeho uspechu do obnovy krokovacie dungeonu M&M by sa nikdy nepustili.
-
-
A dopadne to ako pri Homam VI na ktorom sa fanuskovia (insidery) podielaly, a bud dobre napady aj tak ubaci zaklincovaly, alebo insadery len mlcali a vysiel z toho paskvil ala HIV
Takze to akurat znaci ze Limbic je v koncoch a nema jasnu predstavu o hre . *6*
-
-
-
Pěkný nápad, ale je to pod Ubisoftem, ten tu hru spolehlivě zařízne.
-
Neví někdo co se stalo s Might and Magic Raiders?
-
-
Bolo to zrušené.:
http://www.freemmostation.com/news/might-magic-raiders-development-canceled/
Škoda, ja som sa na to tiež vcelku tešil. A tá bojovka bola asi zrušená tiež. Ani jedna hra už nie je uvádzaná na oficiálnej stránke M&M:
http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-US/games/all-games/index.aspx
Čo znie zaujímavo je Might&Magic Online. Bude sa to hrať cez browser.
http://en.heroes-online.com/
-
-
Zkouknul jsem to pulhodinove video z hrani pre alpha verze a zatim muzu rict jen to, ze je to dobrej pokus kopirovani stareho dobreho M&M, ale nezanechalo to ve mne dobry dojem. Co mi silene vadi je to krokovani. Legends of Grimrock bylo sice dobre, ale se vsi uctou, Might and Magic NENI, podotykam NENI, Legends of Grimrock. Kdybych si chtel zahrat krokovaci RPG tak sahnu po Grimrocku nebo nejake starsi hre.
Druha vec, krokovani uz je pasé! Je to fajn vracet se k urcitym korenum, ale myslim si ze u Might and Magic, ktere melo otevreny a volny herny svet uz od sestky, zavadet krokovani je blbost na treti! Grafika se mi zda OK, ale je to az moc pohadkovy, coz se mi k M&M nehodi. hudba, joooo hudba, jeste dnes si v myslim prehravam ty prenadherne skladby z M&M, predevsim ze sesteho dilu. Tady byla takova nemasna neslana, ale to je asi jen otazka vkusu. Mestecko bylo prazdne a bez lidi, obcas sem tam nejaky vzdychy jako by vsichni ve vesnicce zrovna soulozili. Suma sumarum, prvni dojem nic moc. Urcite, je to jen Pre-Alpha, takze leccos se muze zmenit, ale nevim no, nemuzu se zbavit dojmu, ze to nedopadne moc dobre. Ubisoft ma obcas ten talent zprasit hry a mam pocit ze se to stane i tady. No, snad se seredne mylim, uprimne doufam, protoze M&M RPG jsou jedny z mych TOP 10 her :). -
Nevim, ale podle te upoutavky, mam na tenhle Might and Magic celkem chut :)