Přejít na výpis diskuzí
Záporák z Far Cry 4 posouvá koncept Vaase na novou úroveň
26.9.2014 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Far Cry 1 má i na dnešnú dobu výbornú AI. Crytek keď ešte bol PC orientovanou firmou si dal na AI záležať, po prechode na konzole to už nebola priorita.
-
Přesně řečeno a použití těch slonů je totální 3,14čovina.
-
Múdro napísané, tvorcovia tretieho far cry mali poriadne gule, keď dokázali zabiť tak kvalitného záporaká v podstate už v prvej tretine hry.
-
Suma sumárum, hral si vôbec aspoň jednu z tých troch Far Cry hier? mne to pripadá, že si k nim čo i len nepričuchol.
-
prosím ťa, vráť sa tam kam patríš, ďakujem pekne.
-
Presne tak ako píšeš, prvé far cry od cryteku malo parádnu AI, dnešné hry s ai kuraťa s uťatou hlavou sa môžu ísť schovať, česť výnimkám samozrejme.
-
Vybuchující Maďar... úžasná atrakce.
-
Far Cry 1 měla na svojí dobu výbornou AI
-
Far Cry 1 - techdemo s hroznou AI a trapnym pribehom
Far Cry 2 - pritazlive prostredie Afriky no neskutocny herny stereotyp
Far Cry 3 - trápny príbeh, trápny záporák, ešte že je ostrov tak pekne spravený
Far Cry 4 - to isté čo trojka, len je toho viac
suma sumárum, podľa mňa je séria Far Cry jedna z najviac nadhodnocovaných herných sérií -
drž hubu blbe
-
Šakal? Myslíš toho nejvíc klišé neoriginálního padoucha jakej se kdy ve hře objevil? Nechtěj mě rozesmát.
-
Opäť čo sa týka príbeho tak od Ubisfotu čistá kravina. Hôavný hrdina, super Rambo pôjde zosadiť nejakého Pokémona, čo vyzerá ako čistý buze**nt z trónu. No fakt pecka, ešte horšie ako príbeh v FC 3.
-
Je smutne kam sa az seria far cry dostala... Namiesto prezentácie hratelnosti tu uz uplne ocividne tvorcovia vsadzaju na trapnu a prvoplanovu brutalitu hlavneho zaporaka, ktory spolu s Vaasom co do charizmy a dostojnosti nema ani stipku toho co mal v dvojke Sakal.... Tamto malo akusi dostojnost aj napriek stereotypnosti hry, toto je uz len smutna ukazka toho, co vsetko dokaze studio vyprodukovat len aby to zarabalo prachy
-
Vzhledem k forme jakou FC ma (nepretrzity FPS ponoreni, porad jsem v hlave hrdiny) teda nevim jak bych to udelal.
Byl mozna nevyuzitej, ale porad lepsi, nez natahovany nahaneni "ted jsem ti z ty tvy pasti utekl", "uz jsem te skoro mel", apod.
Pokud ma byt od zacatku nepritelem, moc podobnejch situaci se vymyslet neda - na tom si uz vylamalo zuby hodne tvurcu... -
A bude zase jen ve třech misích a opět ho zabijeme v haluzu??
-
Jo no,taky neexistuje.
-
Pagan Min je úplny magor, ale trailer je perfektný, páči sa mi to čím ďalej tým viacej.
Mimochodom, teraz som si ale všimol tú vzletovú plochu v jednej prestrihovej scéne ako prenasledoval lietadlo na štvorkolke, nie je to práve to letisko čo je v nepále? Niekede som videl dokument, že je to jedno z najnebezpečnejších letísk na svete. -
Vypadá, jako můj fanoušek číslo 1.
-
snad bude lepší bossfight než s Vaasem, představoval bych si souboj na slonech na vratkém můstku nad jícnem sopky