Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Původně song David Bowieho. Teď to pořád hraju v Rocksmith 2014 :D
  • Peníze?

Ne děkuji.. radši přestanu.

:D :D ušlechtilá vize. Kolik ti je?

Ne, tak to opravdu nefunguje. A to se týká politiky a všeho. Všichni nadávají, protože nemůžou dělat to co oni, ale nikdo by to neudělal jinak na jejich místě.
  • Nic si z toho nedělej, von i ten Midge Ure to ukrad Bowiemu, co to produkoval v r.1970 :). Btw ten Nirvána je kdo? To byl Kobainův brácha? :D
  • MickeyMutant
    Jo, je to tak. Někdo detekuje, jiný má radar v prdeli.
  • nightborne
    Jak už jsem poznamenal výše...
  • MickeyMutant
    WTF? Reaguju na byznys Konami v pačinko automatech.
  • Aneb zpet ke korenum. A tam kde se mene krade... Btw u tohodle typu hry tenhle koment nema vubec co delat :) muj nazor. Vylepsit si gramotnost o treni kulicek o sebe by ti jiste velmi prospelo. A nejen tobe. Ovladani na padu i na PC u spousty her je naprosto natural, nehlede na to ze tam najdes i malinko vetsi vyzvu nez jen u toho co delas v podstate 24/7 a zmuzes se jen na to kritizovat mnohem komfortnejsi a osobitejsi zpusob hrani. Jak omezene... O to smutnejsi je jak ostatni pritakavaji :)
  • A běželo by to na Fox enginu
  • Moje první hra od Konami byl fotbal, Superstar soccer to byla hra :D
  • frantisek_nejezchleba
    nerouhej se.
  • Ghost47
    První automatový Frogger je vážně od Konami. Hasbro k tomu přišlo o dost později.
  • mohl by to být Metal Gear Fox a hrdinou by byl Grey Fox.
  • RazorProduction
    Kovsek helikoptery *5*
  • Nirvana i neco napsal ??? *8* *6*
  • RazorProduction
    Se spamatuj chlape *7* !!! Nirvana napsal mozna tak 40% svojich piesni,ostatne jen predelaval jako tuhle https://www.youtube.com/watch?v=cLoytewvn0g ,jeste tet si pamatuju jak sem to slisel v taliansku.*3*
  • Kravicka
    Kup si hru a v prvnich 5 minutach hry ti to doktor rekne.
  • Satanášův roh!
  • BoB.2
    Hele lidi co to má Snake teda zaraženýho v hlavě?diky za odpověd.
  • BTW tohle mě nějak uniklo, Nirvanu mám rád, ale tohle přezpívaní mě nějak uniklo, proto díky Kojimovi, bez něho bych tenhle skvost jaksi minul

https://www.youtube.com/watch?v=fregObNcHC8
  • naopak on končí několikrát a vždy předčasně. Pořád to není propojené, chybí vznik Outer Heaven atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit