Přejít na výpis diskuzí
Zástupce Konami: konzolový vývoj nerušíme, pracujeme na novém MGS
22.9.2015 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Přesně tak. Původně song David Bowieho. Teď to pořád hraju v Rocksmith 2014 :D
-
Peníze?
Ne děkuji.. radši přestanu.
:D :D ušlechtilá vize. Kolik ti je?
Ne, tak to opravdu nefunguje. A to se týká politiky a všeho. Všichni nadávají, protože nemůžou dělat to co oni, ale nikdo by to neudělal jinak na jejich místě. -
Nic si z toho nedělej, von i ten Midge Ure to ukrad Bowiemu, co to produkoval v r.1970 :). Btw ten Nirvána je kdo? To byl Kobainův brácha? :D
-
Jo, je to tak. Někdo detekuje, jiný má radar v prdeli.
-
Jak už jsem poznamenal výše...
-
WTF? Reaguju na byznys Konami v pačinko automatech.
-
Aneb zpet ke korenum. A tam kde se mene krade... Btw u tohodle typu hry tenhle koment nema vubec co delat :) muj nazor. Vylepsit si gramotnost o treni kulicek o sebe by ti jiste velmi prospelo. A nejen tobe. Ovladani na padu i na PC u spousty her je naprosto natural, nehlede na to ze tam najdes i malinko vetsi vyzvu nez jen u toho co delas v podstate 24/7 a zmuzes se jen na to kritizovat mnohem komfortnejsi a osobitejsi zpusob hrani. Jak omezene... O to smutnejsi je jak ostatni pritakavaji :)
-
A běželo by to na Fox enginu
-
Moje první hra od Konami byl fotbal, Superstar soccer to byla hra :D
-
nerouhej se.
-
První automatový Frogger je vážně od Konami. Hasbro k tomu přišlo o dost později.
-
mohl by to být Metal Gear Fox a hrdinou by byl Grey Fox.
-
Kovsek helikoptery *5*
-
Nirvana i neco napsal ??? *8* *6*
-
Se spamatuj chlape *7* !!! Nirvana napsal mozna tak 40% svojich piesni,ostatne jen predelaval jako tuhle https://www.youtube.com/watch?v=cLoytewvn0g ,jeste tet si pamatuju jak sem to slisel v taliansku.*3*
-
Kup si hru a v prvnich 5 minutach hry ti to doktor rekne.
-
Satanášův roh!
-
Hele lidi co to má Snake teda zaraženýho v hlavě?diky za odpověd.
-
BTW tohle mě nějak uniklo, Nirvanu mám rád, ale tohle přezpívaní mě nějak uniklo, proto díky Kojimovi, bez něho bych tenhle skvost jaksi minul
https://www.youtube.com/watch?v=fregObNcHC8 -
naopak on končí několikrát a vždy předčasně. Pořád to není propojené, chybí vznik Outer Heaven atd...