Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové pravidlá idiotom do hlavy rozum nenalejú
  • Tak ty zmeny znamenaji, ze se nesmi kritizovat redakce. Vyjadril jsem se ve vsi slusnosti k nizke kvalite novinek a recenzi a ze diskuse je to jedine,co tento web drzi nad vodou a prispevek mi zmizel :-).
    • Jack1947
      Nejenom ta. *12*
  • firebug
    Škoda, že jde nejspíš jen o vtípek. Ta pravidla jsou chytře vymyšlená, mají hlavu a patu a slušné diskutující nijak neomezují. O to smutnější je fakt, že kdyby to bylo skutečně zavedeno, tak by musely z každé diskuze mazat tak 3/4 příspěvků...
  • Morraw
    No kéžby to byla pravda. Ale stačí, kdyby to víc hlídali a mazali. A zavést povinné registrace. Hned je ta diskuze čistší.

Jinak znáte nějaké jiné české herní forum, kde se dá diskutovat na úrovni ? Tady je to poslední dobou už hodně mimo. Přitom jsou tu lidi, kteří dokáží napsat slušně i opačný názor a hlavně k věci.
  • Chim
    Je to aprílový žertík? Není to aprílový žertík?
    • jakubc
      Kéž by nebyl... Je sice pravda, že požadavek na čtení a přemýšlení (natož takový respekt...) je na zdejší diskutéry asi hodně tvrdý, ale bral bych to všemi deseti. :-)
      • Chim
        Já bych to bral taky, ale na zázraky nějak nevěřím *4*
  • Keyz
    To pak bude stejná nuda jako jinde. *3*

Hrej, EG atd. Všude není diskuse ale pouze komentáře ve sloupci. Jeden něco napíše pod to někdo druhý a nenavazuje to na vlákno jako zde. To pak není diskuse.

Zde to je jako v klasické hospodě. Kecá zde kde kdo, občas se nadává, občas se drží tématu a někdy se uráží. Prostě živá debata jak má být. Do toho někdy dorazí někdo z games a vyhodí pár lidi jako ten hospodský, když vyhazuje ty největší ochlasty.
    Jinde to jsou politicky korektní komentáře. Dokonce někde podložené občankou.

Vytříbené trollování, provokativní komentáře a vtipné nicky anonymů mi budou chybět *5*
    • XXDarthVaderXX
      S tím problém nemám, ale už od začátku by bylo dobré vědět, kdo se o to stará. Opravdu si neumím představit, aby některé typy lidí vedli diskusi, zvláště když o dané problematice neví vůbec nic. To je jak kdyby Grygar měl vést diskusi na téma STOP FEMINISTKÁM *12* *7*
    • Mart9
      Mně zdejší diskuse baví. Když potřebuji poradit, většinou radu dostanu, když se chci pobavit, je tu dost blbců, kteří to nechtěně dokáží, a mimojiné pod téměř každým článkem se dá najít kvalitní názor na věc. Připadá mi neuvěřitelné, že jsou lidé, kteří brečí nad trolly, nebo na ně dokonce reagují. Někdy se tomu pokusu člověk zasměje, někdy se přes to prostě přenese.
    • Jack1947
      Jn, jako v hospodě nebo někde na veřejnosti... kde se tlachá jen tak dovětru... na druhou stranu nikomu nebudou vadit že přijdeme o trotly co rozdmýchávají flejm... console vs pc. (i když si vždy nějakou cestu najdou).

To s tou občankou už by bylo trochu opruz, politicky či jinak orektní diskuze o ničem.
  • yuri.sidius
    Tahle změna se mě nijak nedotkne takže u mě dobrý *4*
  • Inquisitor
    To by vůbec nebylo na škodu, ale jsem zvědavej jak to bude vypadat v praxi.
    • Walldstein
      Jednoduše.
      1. Narazíš na moderátora, který prostě ze psaného textu nepozná ironii, nebo bude mít jiný názor a vzhledem k pocitu méněcennosti dostaneš banán.
      2. Narazíš na rozumného moderátora, který ti pod tvůj příspěvek napíše "bubu, příště to napiš trochu jinak."
  • Škoda, že to je apríl :-(
    • Mart9
      Ono by se moc nezměnilo.
  • Jack1947
    Večer tam napíšete apríl. Mimochodem takhle by měla vypadat diskuze normální ne. To jsou obecná pravidla netikety.

Hele, já jsem skromný člověk mně stačí když to zase tady uvedete do chodu jak tomu bylo před 14dni, moderování diskuzí poté beru jako takový bonus.
    • Coffin.Corner
      První věta ve stati Přemýšlejte, vznikla speciálně kvůli tobě Jacku.

"Ještě než odešlete svůj příspěvek, zamyslete se nad tím, jestli přináší do diskuse něco nového."
      • Jack1947
        Zas tak bych si nefandil. *4*

Jinak když se jedná o apríl (jako že jo a všichni se nachytali) protože jak víme jsou věci co se nemění, stejně tak by nikdo nechtěl nudné diskuze jen s pár vzdělanými lidmi. Tím nechci říct že trtlové co tady vegetují nad stokrát ohranými flejmy na téma console vs pc at tak dále, by měli dále plenit nesmyslně to ne.

Jen to chce trochu nadhledu, věřím že jsou mnohem horší fora/diskuze kdekoli na internetu než tady na Games... to už je taky opakování několikrát vyřčeného... redakce se diskuzemi sama osobě i baví. Takže by řešily problém zbytečně... i když ty trotly co se navíc registrují ( aby byli věrohodnější) ty by se zredukovat mohli no ale nevadí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit