Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja spis cekam na nejaky WRC Rally zavody a ne tu hruzu v Dirt kde si clovek poradny rally moc neuzije.
  • Moc se těšim. Momentálně jezdím s "Assetto Corsa" a nemůžu se nabažit
    • asi tak před 20 minutama jsem o existenci Assetto Corsa neměl ani tušení a teď už to stahuju ze Steamu *1*
  • skoda ze uzavreli registrace do bety
  • Nikdy jsem nebyl ze žádné závodní hry / simulátoru tak unešen, opravdu se na to nesmírně těším, bude to dokonalé *5*
    • zkousel jsi Assetto Corsa ? takovy nejvetsi konkuret, dle lidi co hrali Early access obou her ta lepsi moznost .. me tam vadi par veci ale vypada slibne .. zatim teda stare dobre GTR 2 a Evo ..
  • Hanzales
    Dlužím velkou omluvu! pCARS jsem docela ukřivdil. Prve koukám na log, 64bit s tím, že old tyre model (to byl ten build co mně nějak rozhodil) :) V dalším 64bit pozastaveno, tuž nanovo opět vše nastavím, tentokráte dávám navíc profil "Custom Wheel" místo CSR (mám GT2), prdnu tam MBW GT3 pro co nejbližší srovnávací pocity, Nordschleife, mráčky do ligt rain, 12 oponentů, i tak je Force Feedback zpátky a auto jede taky kurňa jak má! I v té zatáčce pěkně progresivně cítit gumy, no a AI taky v pohodě, jen mají problém vždycky v té klopené, ale jinak reagujou velmi obstojně. Takže měním stanovisko, až bude pCars final, od komunity vypiplané profily na každý volant, člověk to jen pustí a bude chrochtat blahem, a teď myslím úplně ze všeho. Každopádně fakt musím pochválit hlavně grafiky. Tuším je tam i jeden od nás z Čech. Někdy si trošku zrychlím čas, zastavím se na horizontu a čumím, jak se valí mraky, pokrapává, závod na Spa se staršími F1 brzo ráno taky kulervoucí úlet (vypnout lens flare v kokpitu!) reálné oslnění zůstane samozřejmě. A krásné na tom je, že to i na mé starší 560Ti běží s AntiAliasingem, vším vesměs na High, jen auta ultra, hdr, tráva zaplý, a furt svižný, pomalu nevěřím, že to ta moje karta fakt dává bez pocení se. Samozřejmě AA trochu víc, všechno ultra a konec, ale od čeho jsou byť jen trochu lepší grafiky ;o) Kolobouk dólu! A modely aut, to už je kapitola sama pro sebe. Tam prostě sedí samí hračičkové (v dobrém slova smyslu) Tam jdu virtuálně vykrást kloboučnictví a pak všechny ty klobouky sundávám dolů ;o)
  • michal003
    O jízdním modelu nepochybuji. Teď už jen zbývá naházet tam ještě víc aut, trochu ikonických tratí a propracovaný multiplayer, no a máme recept na dokonalý závodní simulátor *1* .
    P.S. Na tohle se fakt těšíííímmm *14* *14* *14*
    • Hanzales
      Ono to s tím jízdním modelem není právě moc žhavé. Graficky i technicky (počasí např.) je to bezpochyby absolutní špička a i ne na úplně plné detaily to vypadá přímo božsky. Ale co se týče právě takového toho "driving-joy" efektu, tak je pCars u mně až na posledním místě. Co se týče samotné fyziky a Force Feedbacku, poslední buildy už jsem začínal mít opravdu skvělý pocit (alespoň s některými auty), ale ten poslední teď jako by to zase dodrbal, v zatáčkách nejde cítit, co se s autem a pneumatikami děje (ano, smazal jsem profil a nastavil vše znova jako obvykle) a AI zatím taky spíše nepoužitelná. Ale doufám, že to všechno ještě dozraje. Momentálně má fyziku a FFB nejlíp zmáknuté Assetto Corsa, včetně pocitu z jízdy, pak bych tam viděl rFactor2, třeba T5 Touring cars na Sebringu, nebo Silverstone, prostě zážitek jak co do dynamiky jízdy, tak FFB, no a třeba AI nebojím se říci přímo exceluje, dává prostor, včas brzdí, uhýbá, tady zase mají co dohánět ostatní. Raceroom je taky povedený a exceluje například ve zvucích a pCars (zatím) bohužel jen tou grafikou, detaily a technickým zpracováním deště, denní doby, počasí, mraků atd. Každopádně všechno jde stále kupředu a blýská se na absolutně špičkové časy pro milovníky simulátorů i semi-simulátorů :) Až bude za rok v Assetto Corsa Nordschleife, hromádka aut a funkční AI, tak se z toho radostí pomátnu :)
      • Jj, fyzika je tam občas jak na houpačce, ale v posledních verzích se mi to jezdí fakt pěkně. Oni CARS asi ve výsledku nebudou opravdu HC, to ani podle mě být nemůžou, když to chtějí vydávat na konzole, kde to 80% lidí bude hrát na gamepadu. Na jednu stranu je to škoda, protože ten vizuál a jak jsi říkal počasí, to je fakt skvělý a udělaný s velkým citem pro detail. Zasloužilo by si, aby z toho byla ultimátní závodní hra. Necháme se překvapit a uvidíme :)

        Co se fyzyky týče, je u mě pořád o krok před vším iRacing, nebejt to tak drahý, jezdím to celoročně :D
        • Hanzales
          Já taky pořád věřím, že se to vyvrbí. Právě že v posledních buildech už byla radost s některými auty jezdit a začlo se to dost přibližovat ostatním simům, ale je to pořád takové nějaké všelijaké, občas to chce dost doštelovat... Zatím se mi to spíše jezdí lépe podle zkušeností, než podle citu. Když pak právě člověk pustí AC, RF2, nebo i ten RaceRoom, tak je tam citelný skok. v AC a RF2 jde navíc cítit konstantně něco, neustále člověk cítí každou změnu, hlavně v zatáčkách a cítí se s tím asfaltem fakt propojený. Ale fyzika jízdy sama o sobě v tom pCars není zase nějak tragická. Občas mám sice pocit, že to i bez jakýchkoli asistentů odpustí kde co a auto někdy zvládne fyzicky husarský kousek, ale ve výsledku je to pořád mnohem lepší, než byly třeba Shift2. Právě proto mi to u toho jinak dokonalého pCars přijde líto a popravdě čekám, jak ta AI a FFB nakonec dopadnou. Ona nádherná grafika mi právě u těch simulátorů už začínala chybět, ale je to k ničemu, když člověk při jízdě někdy spíše trpí, než aby si to užíval.
          iRacing jsem po vydání AC uložil k ledu, ale dneska mám chuť si zase 3 měsíce (za cenu jednoho) předplatit a podívat se co je nového :) Pravda je, že co jsem iRacing jezdil, pocity z jízdy vždycky excelovaly nad vším ostatním a NTM luxus.
  • Paulcz
    Budou tam jen závodní okruhy ? Tratě alá NFS 5 by byli úžasný :)
    • Momentálně je tam Cote d Azur a California Pacific Coast, a ještě by prý něco podobného, neokruhového, mělo přibýt. Mrkni na to na youtube a budeš hned v obraze ;)
    • nfs 5? to je podle tebe ktery? http://cs.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed
      • Bych řekl že myslí Poršáky. Imho TOP díl celé dnes již zparchantělé série...
        • true, i kdyz i ty shifty se celkem daly
        • Paulcz
          přesně tak
  • Očekávání jsou velká. Ať už to vyjde. Momentálně taky jezdím Assetto Corsa, nevím jakou verzi hrajete vy, ale já stáhl aspoň doufám nejnovější a mám tam Ferrari FXX jupí :)
    • A kdyby sis to koupil, tak tam těch aut a tratí dokonce budeš mít víc *1*
  • Omg, co je to za sra_ku. Už aby přišly nový NFS.
    • NFS? to je ta parodie hrani si s anglicaky na koberci do elektronicke podoby?
    • Low quality bait *7*
  • *15* Sliby - chyby .... (viz LFS a stále S26E)
    • na LFS je blby, ze na tom delaj 3 lidi, z toho jeden se stara o komunitni zalezitosti... bohuzel frekvence updatu 1-2 / rok uz me zacina pomalu nudit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit