Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BudvarBoy

Teď po sedmi hodinách a po přenastavení už si zvykám ale přece jen je tam něco co mi tam nesedí. A ten hotfix něco udělal protože už jde nastavit i otáčení 1:1 to taky nebylo OK.  Aby ten můj komentář nevyzněl nějak negativně, je to super ale budeme si muset dlouho počkat na plnou verzi se spoustou aut a erzet.

• BohumilCisar

Na Moza R12 v2 mi jede feedback v pohodě, ale už museli udělat jeden hotfix kvůli logitechům, které nejely vůbec. Spíš mě štve docela špatná latence a tím pádem i imput lag, nvidia mi ukazuje okolo 60ms, všechny ostatní simy mi jedou na 0ms. Kvůli tomu to naschvál hraju na very low, aby ten lag byl co nejmenší, protože to úplně kazí dojem z jízdy a vnímání rychlosti

• Úplně Tě chápu. MOMO jsem vždycky chtěl. Nakonec můj první volant byl Logitech Formula FORCE EX. Mělo to FB a tím odstartovala moje vášeň. Ale jsem lama. Jezdím si jen pro radost. Mám Thrustmaster TS-PC s adonem z T-500, TH8A a na moderní auta na okruzích mám Thrustmaster F488 GT3 Add-On. Jsem s tím maximálně spokojený.

• Hanzales

Johoho, hele měl jsem to úplně stejně. Spatřil jsem GT Legends a do něj od komunity Nordschleife. Říkal jsem si, co je to za dlouhá trať? :D
    Letěl si koupit Logitech MOMO a když jsem vidšl to video s týpkem na nordschleife se spojkou, koupil jsem Logitech DFP a od MOMO používal pedály na spojku :D A pak klasika, F1, mod GTR, pak GTR2, rFactor a už to jelo.

• Musíš pročíst fóra. Na profi sestavách to může blbnout 

• BudvarBoy

No musím souhlasit že ten FFB je fakt nějakej divnej mám ho na 8nm základně na 170% a stejně je to nějaké zvláštní, hlavně při brzdění na šotolině jako by se úplně vypne a i některé překážky jako by neexistovaly, což je u simulátoru opravdu zásadní problém bude to chtít opravdu hodně práce toto bude projekt na mnoho let. Ale jak se píše v článku pokud má někdo strach že to není na gamepad tak nemusí v současnosti se to na něm dokonce hraje líp. Za spoustu let a spoustu DLC a snad v té době už i s podporou modů to opravdu může být nový král, ale právě teď ještě stále vládne RBR.

• Začal jsem se závodními simulátory díky zdejší parádní recenzi na GT Legends. Přes GTR2 a dalších jsem se dostal k úžasným rF2 a LMU. Miluju RBR a teď. V případě AC Rally jsem očekával zklamání, stejně jako jsou pro mě všechny AC. Ale tohle je neskutečná pecka. Je to opravdu zážitek. Dokonce adrenalinový zážitek. Je to opravdu náročné. Mám z toho stejné pocity, jako z RBR při vydání. Miluju to

• Hanzales

Já jako milovník RBR tehdy jsem nadšený. 
    Nečekal jsem, že budu až tak nadšený z verze 0.1
    To by bylo na dlouhý text tady, v kostce 3x hurá, sláva a jen tak dál!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit