Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pleasure to see

• Kolikset DLC to bude mít? :-D

S touhle sérií nemám moc zkušeností. Ale říkal jsem si "mrknu na World nebo na Rise, o co teda jde". Když na mě vyskočilo tuším přes 200dlc, tak jsem to zase zavřel s tím, že tímhle se fakt prohrabávat nebudu.

U Wilds nás čeká něco podobného?

• JamesFaith

Tak jak psali níže, každá hra má 1 velké DLC a zbytek je kosmetika.

Navíc na Fanatical je zrovna možnost sestavit si Monster Hunter balíček a je tam i oddělená kosmetika a herní DLC.

• nightborne

Já to měl hodně podobně, MH jsem prakticky neznal, nějak moc mě to nelákalo, ale nakonec sem jednou před pár lety v z nudy zkusil World. A nemohl se od toho urvat snad dva měsíce. 

Kup Iceborne, ostatní dlc ignoruj, a dej tomu šanci =)).

• Vubec se v tom praveze neni treba hrabat, tech mnoho DLC jsou prevazne addony kosmetickeho razu. Obe hry maji jen jedno dulezite DLC, kde je poradny obsah, a to sice expanse Iceborne pro World a Sunbreak pro Rise.

• twicer

To jsou dobré zprávy!

Jinak "zápěstní kotvu" už si vývojáři ve velkém ošahali v Iceborne, takže úplně novinka to není.

• Corvus

Nebyla kotvička náhodou už v MH World, skoro bych řekl, že určitě.

• twicer

Jj tam si měl prak s různými náboji, v Iceborne to víc rozvinuli, že ses mohl pomocí toho i přitahovat na monstra, když si pak měl datadisk, dalo se to používat i zpětně ve World.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit