-
škoda komentáře *1* *1* *1*
-
Kdy je Sony konference ?
-
-
E3 2011---pravá strana a tam to máš. 7. 6. 2011 2:00 hod
-
někdy ve tři ráno...
-
-
hmm, kdybych nemusel rano vstavat...
-
-
:)
-
-
Diky za super prenos hosi! Jen tak dal. *palec nahoru*
-
nezdál se vám ten novej dashboard trochu Androidsky?
-
-
Spis se mi zdal inspirovany Windows 7 Mobile ... nevypada GUI Androidu "normalne", podobne jako GUI iPhone?
-
-
Byl zájem o Danovy reakce na MS tiskovku, tak na twitteru už od něj nějaké jsou http://twitter.com/DanielVavra
-
Nejlepší využití Kinectu měla asi Forza s head-trackingem.
-
-
Jo, tak tohle sice není novinka, ale je to lepší řešení než TrackIR, který za sebou má sice už roky, ale technologie Kinectu je díky svýmu mládí určitě pokrokovější, ale stejně jako bych nikdy nedal prachy za TrackIR, tak bych nekoupil Kinect jen kvůli otáčení hlavou ;-) Navíc je tu ještě FreeTrack, ale já nejsem žádný šikula abych si to spíchl doma sám :-D
-
-
Vím, že na to může mít názor každý jaký chce, ale ten Kinect mi přijde jako zabiják her :)
To Fable, co to jako bylo za ovládání? Vždyť se to hraje samo a člověk jen máchá rukama.
Ty prezentace Kinectu měli nacvičené dobře (až na ty děti, těm dělal problém správně říct jejich věty :) úžasu), ale osobně mi takové hraní zábavné nepřijde, maximálně jako nějaká hříčka... -
Usnul sem nebo tam nebyl Alan Wake?
-
Ja si myslim, ze hrani se pomalu presouva na konzole (neni divu, je to vydelecnejsi). Ovsem jako majitel X360+Kinect se tesim :)
-
Diky za odkazy na videa primeho prenosu a komentare. Diky vam muzeme byt na E3 zcasti taky. :)
-
-
Nevím proč máš mínus, ale to nevadí to teď asi letí :D.
-