-
Při sledování Kinect her se ptám sám sebe: Jsem opravdu takový magor, aby mě něco takového mohlo bavit?
update: Nepobírám moc smysl taneční hry, když přece umím tančit, tak nepotřebuji abych to viděl v televizi, ale zajdu si někam zatancovat.
Kam se to pro boha živého řítíme?
update 2: Zlatý hřeb na závěr! -
dalo se čekat že to bude jenom o kinectu....ale tohle už trošku přeháněj ne ?
-
-
za co mínusy ? Sesame street ? are you kidding me .....
-
-
Neres hodnoceni prispevku, nekdo se evidentne nudi...
-
-
uz to tak vypada...
-
-
-
-
star wars!!!! :D
-
-
Tak Star Wars me moc neoslovili, ale libilo se mi tam, ze tam skutecne chodil a ne jenom smeroval charakter avatara do smeru kam chce, aby se hejbal
-
-
tiez sa mi to nepacilo ale nechapem preco vsetci mame minusky :D tu uz ani vlastny nazor nemozeme napisat *6*
-
-
grafika z roku dva.. BTW ten disneyland mě hodně dostal:D Ptákovina na ntou
-
-
takticky subojovy system hmmmm :D pecka :D
-
-
-
Co to je za hry, kde už nemusí hráč ani chodit, jen mácha rukama, tahle budoucnost hraní se mi vůbec nelíbí
-
-
No koukal jsem teď chvíly na nějaký Fable a vypadalo to jako když ten člověk to vůbec neovládá a naučil se to podle videa...
-
-
Celý Kinect ovládání mi příjde jako jeden velký chaos, ta hra dost aproximuje co hráč chce udělat a co upravdu dělá a jde mu hodně naproti, aspoň takový pocit mám z každý ukázky
-
-
-
Jako koukam panove to docela rozjeli s kinectem :P jako hlavne me dostal Ghost Recon ...
-
-
Uprava zbrani byla nadherna, ale co pri presnosti mireni budu vzdycky preferovat mys nad cimkoliv jinym
-
-
Tak kdyz to beres takhle, tak to muzes preferovat mys i pred drzeni skutecne zbrane, protoze s tim budes vzdy zamerovat lepe. To ovsem neznamena, ze je to zabavnejsi a autentictejsi.
Pokud se to bude ovladat pohodlne, tak to muze byt zajimavy challenge. -
-
tak pokad udelaji zarizeni ktere bude ve tvaru zbrane a nebude tam zadna prodleva tak proc ne .. ale stejne zatim neni na FPS lepsi zarizeni nez mys a klavesnice .. nejhorsi je ze kuli kinectu a jeho nepresnosti a prodlevam zpomali reakce AI a prizpusobi tomu celou hru ..
-
-
plus pokud si nekdy hral airsoft tak vis, ze se zbrani zamiris stejne rychle jako s myskou .. alespon teda s pistoli a beznou 3-4.5 kg zbrani .. nejaka 10kg M60 je neco jineho
-
-
Na tom neco je, kdyz nad tim tak premejslim, tak si nevzpominam, jestli tam bylo videt jak Kinect zaznamenaval zmacknuti spouste
-
-
Když otevřel dlaň tak to spustilo spoušť. Trochu mi tam vadila ta časová prodleva...
-
-
-
-
-
ukažte Residenta 6 idioti!!
-
-
tohle snad nepotřebuje další komentář *12*
-
-
Najednou tu všecí mají mínuska OMG
-
jooooo uz sem si vymastil nad tou cubkou larou a postrikal celi monitor
-
Malý s měkkým letos oznámí nové Windows 8, už to nebude OS ale hra - multižánrová adventura se silnými RPG prvky, od jednoho insidera už se ví, že tým neposlušných programátorů do nových W8 zabudoval "mod" Very Hot Coffe - který budete ovládat kinectem - jakožto povinným HW kouskem potřebným k instalaci W8.
-
Vysvětlete mi proč Microsoft prezentuje různé hry a ne něco co kuchtil sám. Na Laře a Moder Warfare nebylo co k ukázání kinectu