Přejít na výpis diskuzí
Záznam konference Electronic Arts na E3 2016
12.6.2016 | Redakce Games.cz
28 příspěvků
-
ten šef EA ma charismu plesnive brambory
-
Na internetu je taky 80% decek/casualu. EA uz par let patri mezi odpadni spolecnosti po bok UBI. Frostbite FIFE ohromne pomuze. Diky destrukci tam budou moci konecne pridat teroristy, BF kazdym dilem horsi a to ze me nemluvi nostalgie. Pri te predvadecce zhulenych celebrit s packovacema proti profikum jsem se citil, jako bych sledoval COD s vozidlama a ano je to reskin BF4, co jineho by asi tak za rok stihli udelat, misto mrakodrapu tam spadne zepelin, jinak jsem tam nevidel zadne vylepseni. Battlefront stejny pripad degradace jako BF a Titanfall ? SP kampan s urcite velmi "zajimavym" pribehem, uz se nemohu dockat ... *15*
-
Máš pravdu, jde tam hlavně o ten potencionál. Ale teď vážně, píše se to "potencioanál".
-
Mass Effect z prvni dobre roste do krasy. Jen scenar by mohl byt oseoporozou v jeho kostech. Cas diagnozy je ale jeste daleko.
-
Tahle konference byla teda těžká slabota... vlastně tam nebylo absolutně nic, u čeho bych si řek: "Jo, to je dobrý, to bych si zahrál."
Dokoukal jsem to jen díky zábavnýmu komentáři Lukáše s Martinem. Díky kluci. -
radši bych to viděl v Primera Division
-
Nechci být ten typický "gejmsácký" diskutér, co na všechno nadává a všechno, takříkajíc, "hejtí", ale konference EA byla odpad. EA a Microsoft mají každý rok nejlepší konference (minulý rok se k nim přidala i Bethesda), ale tohle je katastrofa. Půlhodina nezajímavého EA sports, hodina hraní BF1 a to je vlastně vše. Ten zbytek, to bylo jen takové "teď vám ukážeme jak se dělal nový Mass Effect ať jste spokojeni a jdeme zpět k tomu podstatnému, Fifa díl milión".
-
Reskin Bf4 je Hardline. Bf1 může být maximálně reskin Battlefrontu.
-
ten nojvej engine je jenom trochu vylepsenej starej, staci se kouknout na ten gameplay. Lehky vylepseni grafickych efektu, novy dobovy textury - jinak je to to samy. Vsadim se, ze v tom budou i stejny bugy jako ve trojce a ctyrce
to bych mohl i o novym CoD rikat, ze ma uplne zbrusunovej engine *1* -
BF4 běží na starém Frosbite enginu 3. Nový Bf běží na Frosbite enginu 4. Takže se ptám znova, jak se dělá reskin u odlišných verzí enginu? To si jako myslíš, že vezmou staré modely CTRL+C a vloží to do toho nového enginu?
-
Byla to nuda, EA absolutně ničím nepřekvapili (snad jen ta indie věc vypadá zajímavě) a ta konference byla obsahově naprosto zbytečná.
-
ma to stejnej engine
-
Jak se dělá reskin u her, které využívají jiné a odlišné enginy, povídej Jindrišku. Mě přijde, že lidí pomalu neví, na co by pičovali.
-
A proto například NFL má každý rok lepší prodeje. Navíc změna u Fify bude zásadní, protože přešli na nový engine a spousta lidí z mého okolí vynechala 2016, protože prakticky nic nepřinesla. Navíc EA, což ji přičítám k dobru, je letos jediná přístupná i pro veřejnost právě z toho důvodu, že není přímo v E3 areálu a součástí E3 a tituly, co byly předvedeny, tak mají být i hratelné. Mě přijde, že ty za každou cenu prostě budeš kritizovat.
-
Mě ne, protože jsem od první světový války čekal víc *7*
-
o Andromede a tech SW hrach uz slysime aspon 3 roky "delame na tom" a na E3 vzdycky ukazou jenom nejaky vlog odvyvojaru, ze se na tom maka. Asi aby akcinoari nerekli....
a sporty jsou porad to samy dokolecka, pro hrace zcela nezajimavy -
me to spis prijde jako reskin bf4, ale je mi to celkem jedno
-
EA nic nemá? Docela odvážné tvrzení. Už jenom odezvy na Titanfall, Fifu atd. na internetu jsou spíše proti tvému tvrzení. Jediné, na co se nadává je to, že Andromeda prakticky nic nepředvedla a SW nic moc neukázali. Ale tvrdit, že EA nic nemá, to chce vážně odvahu tvrdit.
-
Mě to v multiplayeru přijde jako reskinovanej Battlefront *7*
-
Ta kariera ve fifě vypadá docela zajímavě. Uvidíme jakou to bude mít nakonec podobu, ale proč ne. Škoda, že jenom v Premier League.