Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Systém soubojů? Jak někdo píše výše: styl "klikni a čum". Jak ho zavedl WoW. Ve své době okey. Bylo to elegantní řešení, jak méně zatěžovat server a přitom přinést zajímavé souboje. Ale už je to pryč.
    Z grafiky nemusím být paf, proto bych MMO nehrál ... můžeš však sám říct, co nabídne. Grafika ujde, systém soubojů ujde, příběh bude snad dobrý, některé questy (hlavní linie) ... přece musí to mít něco, proč si to pořídit a platit. Jako racionální důvod nestačí, že je to SW.
  • moc nadseny z toho nejsem nelibi se mi ze to vypada jako tunel s jednou prednastavenou cestou (zadne svobodne poletovani ve speederech po planetach jako v SWG) , nelibi se mi klasicka mmo tupost potvor kdy si vas nevsimaji dokus nestojite pul metru od nich, nelibi se mi reakce postav na utoky (svihanec od ctyri metry vysokeho monstra vyvola lehke prohnuti v pase) a absolutne zadne reakce na utoky do monster od hracu (mohli tam dat aspon spalenou cernou caru od lightsaberu jako v Jedi Academy, kdyz uz ne krev) nelibi se mi neinvencnost pri vymysleni hracskych trid (co bychom tam tak dali, hm, ze by DPS, tanka a healera?), nelibi se mi ty prkenne animace a jejich staticnost, nelibi se mi soubojovy system "klikni a cum", nelibi se mi ze tam budou pobihat tisice jediu, nelibi se mi ta trapna animace vytahovani stale te same trubky ze zeme a uz vubec se mi nelibi ten Yoduv pra pra pra pra dedecek :D
  • Skvělí video. Kolik to bude stát ?
  • Nezlobte se, ale tahle hra zaspala o 7 let svoji dobu. A to je ve světě her strašně dlouhá doba. Od soubojového systému, přes grafiku až po celkové pojetí MMO je SWTOR v porovnání s GW2, Terou a dalšími nově příchozími krokem zpět. Jediným jeho plusem je svět Star Wars a nejsem si jistý, jestli tohle bude stačit.
  • Grafika je pro me stale nejvetsi slabina hry. Proc by s ni mel byt proboha nekdo paf? Kazda druha MMO dneska vypada o nekolik trid lepe nez tohle. A jak je shodny system souboju s WoW? Vazne me to zajima. Pokud jde o MMO,je jich dneska tolik,ze mas s ceho vybirat. Tak si to zkousej. Trialy jsou vsude...
  • Nesouhlasim. Jenom bych upresnil ze se bavim o dospelych vyzralych lidech. Dite nebo teenager jednoznacne stravi u MMO vice casu nez u jinych her. Pokud ho nejake MMO tedy vubec chytne.
  • Přijde mi zbytečné příliš slévat povolání, dělat univerzály. Hra je jednodušší a masovější, ale ... taky méně pestrá. To je jako proč ve WoW musel být šaman u Ali a pala u Hordy (natož ještě Tauren) atd. Proč musí moje ostava v RIFTU moci být obratem karty tank i dmg?
  • Pravdu máte každý jen částečně. Problém je, že MMO je stavěné tak, že zabere času trochu víc. Viz WoW. Je to i sociologický problém, což tu asi nebudeme rozmazávat, ale jednodušše: WoW by offline takto nikdo nehrál, jako MMO si může více repetitivnosti dovolit.
  • Mno tento příspěvek je sice zbytečně útočný, ale v podstatě ... video toho moc neukázalo. Paf z vlajícího kabátu, byť vypadá rozhodně pěkně, už dnes nikdo nebude. To bylo "wau" před necelými 10ti lety v Max Payne (2) (přesto moc pěkné). Podobně asi systém soubojů, což je prostě WoW (netvrdím, že ho vymyslel, ale proslavil) - je to sice "ekonomický" systém, ale neoslní. Co zkusit něco nového po těch dlouhých letech?
  • Nemusí to být špatné MMO, věřím, že některé aspekty, jako příběh budou vypracovaný, vzhledem k tomu, že je to Bioware, ale video mne příliš nezasáhlo. Starwars respektuji, celkem mám rád, ale nejsem zarytý fanda a to co jsem viděl, byl systém alá WoW oblečený do technicky novějšího kabátu z prostředí Star Wars. Takže z mého pohledu: Sorry, další klon WoWu ne, chci něco nového (jinak mohu hrát WoW, který ohledně systému hry, celkového zpracování a s ohledem na konkurenci, nemá téměř chybu (přestože mi změny a styl datadisků z jeho světa vyštvali, záležitost Lore - jiná diskuze)).

Hru jinak nesleduji, takže nevím co se chystá, soudím jen dle tohoto videa.
  • Moc te nechapu. A na jine hry mas cas? MMO se daji hrat uplne stejne jako ''offline'' hry. Nezerou ani trochu vice casu. Pokud nechces...
  • Podle toho, co se zatím o téhle hře psalo, to funguje podobně jako v RIFTu - takže každé povolání může léčit, tankovat i nakopávat nepřátelům zadky - záleží jen na specializaci.
  • veeelmi dobry dojem to na mna urobilo :)
  • MishKonn
    Upřímně se bojím o svoje podnikání, až tahle věc vyjde. Ale zase dobrá motivace, aby to bylo z čeho platit *1*
  • to asi hrali opravdovi skilleri kdyz skoro furt naklikavali ability mysi *7*
  • tohle má být to užasné mmo??? celkem o h.....
    ten secret world vypadal 100x líp tohle je jen variace na klasické mmo ale sw nerdi z toho budou mít naškrobeno v kalhotách to je jasné
  • Mě přijdou hloupý obě možnosti to musí bejt užasný když má zbytek jinej názor na odpověd než já ale chápu že to asi ani nijak nejde .
  • Moc tě nechápu .
    Mě de jen o to že na MMO nemám čas.
  • Pašerák je healer? No to potěš koště ...
  • Lepší by bylo kdyby se odpovědi určovali podle toho co chce většina skupiny než náhodnym hodem kostkou, tu bych nechal až jako poslední možnost v případě rovnosti odpovědí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit