Přejít na výpis diskuzí
Záznam příběhové mise ze Star Wars: The Old Republic
14.3.2011 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Upřímně se bojím o svoje podnikání, až tahle věc vyjde. Ale zase dobrá motivace, aby to bylo z čeho platit *1*
-
to asi hrali opravdovi skilleri kdyz skoro furt naklikavali ability mysi *7*
-
tohle má být to užasné mmo??? celkem o h.....
ten secret world vypadal 100x líp tohle je jen variace na klasické mmo ale sw nerdi z toho budou mít naškrobeno v kalhotách to je jasné -
-
Mno tento příspěvek je sice zbytečně útočný, ale v podstatě ... video toho moc neukázalo. Paf z vlajícího kabátu, byť vypadá rozhodně pěkně, už dnes nikdo nebude. To bylo "wau" před necelými 10ti lety v Max Payne (2) (přesto moc pěkné). Podobně asi systém soubojů, což je prostě WoW (netvrdím, že ho vymyslel, ale proslavil) - je to sice "ekonomický" systém, ale neoslní. Co zkusit něco nového po těch dlouhých letech?
-
-
Grafika je pro me stale nejvetsi slabina hry. Proc by s ni mel byt proboha nekdo paf? Kazda druha MMO dneska vypada o nekolik trid lepe nez tohle. A jak je shodny system souboju s WoW? Vazne me to zajima. Pokud jde o MMO,je jich dneska tolik,ze mas s ceho vybirat. Tak si to zkousej. Trialy jsou vsude...
-
-
Systém soubojů? Jak někdo píše výše: styl "klikni a čum". Jak ho zavedl WoW. Ve své době okey. Bylo to elegantní řešení, jak méně zatěžovat server a přitom přinést zajímavé souboje. Ale už je to pryč.
Z grafiky nemusím být paf, proto bych MMO nehrál ... můžeš však sám říct, co nabídne. Grafika ujde, systém soubojů ujde, příběh bude snad dobrý, některé questy (hlavní linie) ... přece musí to mít něco, proč si to pořídit a platit. Jako racionální důvod nestačí, že je to SW.
-
-
-
-
Pašerák je healer? No to potěš koště ...
-
-
Podle toho, co se zatím o téhle hře psalo, to funguje podobně jako v RIFTu - takže každé povolání může léčit, tankovat i nakopávat nepřátelům zadky - záleží jen na specializaci.
-
-
Přijde mi zbytečné příliš slévat povolání, dělat univerzály. Hra je jednodušší a masovější, ale ... taky méně pestrá. To je jako proč ve WoW musel být šaman u Ali a pala u Hordy (natož ještě Tauren) atd. Proč musí moje ostava v RIFTU moci být obratem karty tank i dmg?
-
-
-
Lepší by bylo kdyby se odpovědi určovali podle toho co chce většina skupiny než náhodnym hodem kostkou, tu bych nechal až jako poslední možnost v případě rovnosti odpovědí...
-
-
Mě přijdou hloupý obě možnosti to musí bejt užasný když má zbytek jinej názor na odpověd než já ale chápu že to asi ani nijak nejde .
-
-
Tak tohle je sakra peknej narez. Kvuli teto hre prestanu hrat WoW. btw RAF Bioware rikali ze KOTOR3 nikdy nebude nebot SWTOR obsahuje vse co se stalo po KOTOR2 a dozvime se co se stalo s Exile a Revanem. Dulezite je ze je tam HK-47 :)
-
-
Moc tě nechápu .
Mě de jen o to že na MMO nemám čas. -
-
Moc te nechapu. A na jine hry mas cas? MMO se daji hrat uplne stejne jako ''offline'' hry. Nezerou ani trochu vice casu. Pokud nechces...
-
-
hrat MMO len tak sme tam nema zmyslel a to z dovodu:
1. platit mesacne poplatky nato ze hru si zahram 10 hodin mesacne? vyhodene prachy a cas
2. ak chces mat dobru vybavu, level nestaci to hrat len obcas - stracas potom oproti vacsine hracov ci v equipe, levelov, skusenostami
3. celkovo ak nemas cas na MMO , naco to hrat? ludia v clane/legii s tebou nemozu vobec pocitat, kedze lognes 1x za tyzden - tym padom je takyto hrac zbytocny. Kedze sama podstata MMO je zalozena na grupe ludi co hraju spolu, a nie solo tocenia kolecka mobikov len tak bez ciela a efektu :D
Ano ludia hraju MMO len tak rekreacne, a potom to aj tak vyzera ked idu niekam do public grupy - neskuseny, slaby gear, nevedia co robit. ostatny ludia sa spoliehaju ze ten clovek za tou postavickou to ovlada, a pritom nema sajnu vo co gou :D
Hral som MMO a s takymi ludmi to hranie bola des a hroza.
Cize co som vobec tym chcel povedat? :D aha uz viem. Ak hrat MMO treba mat na to cas a venovat sa tomu - ako hobby. aspon 3 hodinky denne v priemere. Inak to nema zmysel. To radsej nejaky single CoD abo settlersov na odreagovanie. -
Pravdu máte každý jen částečně. Problém je, že MMO je stavěné tak, že zabere času trochu víc. Viz WoW. Je to i sociologický problém, což tu asi nebudeme rozmazávat, ale jednodušše: WoW by offline takto nikdo nehrál, jako MMO si může více repetitivnosti dovolit.
-
-
Nesouhlasim. Jenom bych upresnil ze se bavim o dospelych vyzralych lidech. Dite nebo teenager jednoznacne stravi u MMO vice casu nez u jinych her. Pokud ho nejake MMO tedy vubec chytne.
-
-
RAF: Je pravda že když na to není tolik času, tak si človek říka jestli se mu vyplatí ty měsíční poplatky vůbec platit. Co se grindění týče tak toho bych se tady asi nebál, lvlování tady bude zdá se plynulý pomocí propracovanejch příbehovejch questů, takže jesli se vyplní to čím se chvástaj, že si po dosažená max lvlu bude chtít většina lidí ten příbeh zopakovat od začátku, tak si to klidně můžeš zahahrát jako sp a pak už ty poplatky neplatit :-)
-
Tak problém první sou měsíční poplatky který sou pro mě nemyslitelný s mým volným časem.
Pak vidim problém v levelování,farmění a podobnejch věcech učení se ruznejch buildu apod.
a prostě nehodlám strávit svůj volnej čas farměnim jednoho moba jen kvuli tomu abych měl na to porazit nákýho bosse. -
Rumik:souhlasim.Hraju jak mmo tak single a kdyz mam cas hrat hry, tak je jedno jestli to a nebo to ,proste si zahraju na co mam chut.
-
-
-
-
-
-
Vzhledem k tomu kolik NEmám volnýho času mě štve, že novej kotor je mmo .