-
Petrovi musel někdo pořádně rozhodit sandál. Ani jedna hra mu nedokázala poškrábat lososa.
-
protože nemáš PS4... to se pak zavidí...
-
asi karierní únava...
-
Suhlasim.
V kuse len frflu a robia si srandicky, kto ma co oblecene kto ako vyzera.
O tom tocia cely cas ked uz chlapik rozprava o hre.
A potom otazka, o cem mluvil ja ani nevim??
Ci to je tou neskorou hodinou alebo vekom nevim.
Ale neda sa to pocuvat -
Ani se nedivim, ty hry vypadaj na prvni pohled jako tuctovky, ktery uz tady byli nekolikrat. Zombie, survival, hra-film...jedinou radost mam z crashe
-
Čekám na další záběry/informace atd. z No Man's Sky! Sony, c'mon! *16*
-
Jste Petrovi nad treti ranni zabavili relaxacni koule? >_>
Sony rozhodne body za orchestr (!), sviznost a wow efektnost. Jen v hlave po sebrani celisti mnoho nezustalo.
Evergreen Last Guardiana. Cage u kteryho muzeme jen doufat, ze se vymani z prokleti jeho vlastniho neukocirovanyho egocentrismu. Call of f*cking Duty—trailery to s Battlefieldem prohral, ale gameplay vahy zajmu vychiluje dost opacnym smerem (u Battlefieldu je steblem nadeje snad jen tech par sekund zaberu stihani poustniho vlaku).
Ticho po pesine o samansko druidskem WILD jde snad na vrub pracovnimu vytizeni jeho autoru. -
Last Guardian *14* Proto ještě hraji hry *3*
-
Jako konference Sony zatím jasně nejlepší. Plusový body dávám už jen za to, že se příliš nezdržovali omáčkou okolo a prali to do nás pod tlakem. Nejvíc se mi líbil nový God of War. Tahle série mě dost míjela, ale tohle podání mě zaujalo. Dalším je překvapivě CoD. Sice zůstávám skeptický, ale ta podobnost s BSG mě příjemně překvapila. Ještě se mi líbil Detroit. Takovej Blade Runner naruby. Snad zůstane Cage při zemi a nebude do toho zase cpát ty svoje fantasmagorie.
-
Ani se nedivím, tahle E3 stála za h****.
-
jinak nechci zase dostat ban, tak se budu snažit bejt kulantní, ale ty komentáře redakce, během konferencí, to je prostě hrůza... skoro nad vším pořád ohrnují nos, nic se jim nelíbí, nad každou věcí brblaj a pomlouvaj... popravdě sony toho předvedla tolik, ale když se člověk zamyslí nad chováním redakce, tak mu dojde, že jen celou dobu remcali... no příští konferenci už asi dám někde jinde, proto že tady je cítit, že hry už redakci moc nebaví a chybí jim elán....
-
tak sony prostě rozsekalo ostatní konference jak sv*ně, hlavně nový GoW, ty androidi a vše ostatní, žádný kecy, ale pěkně trailer za trailerem, víc her jak EA a micro dohromady... prostě top konference od začátku do konce...