Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta hra je v deathmatch totalni masakr ,neni problem tam loupnout triplekill jednou raketou, to je presne to, co jsem hledal, silene rychla akce ciste o tom, jak clovek umi skakat a mirit, ne jak zabugovanej bugfiled nebo press F to pay respect *14*
  • Taktiez som to kupoval koli podobnostu UT.
    Takze kto ma tento stil hry rad si pride na svoje.
    Old school :)
    Nove "strielacky" su v stile stretnes nepriatela a za 2 sec si mrtvy, alebo on... proste ziaden suboj.
    Ako ehatujem, mam BFka, CODka, ale...
  • Vypada to jak preskinovany game zaklad co je v UDK hotovej.
    • jj je to hodne podobny.. ale vzhledem k slabe konkurenci v tomto zanru je to v pohode
  • zx_spektrum
    Hra není špatná, ale mají zatím docela nevychytané zbraně, v podstatě až do té míry, že to je místy víc o lucku než o skillu. Je tam příliš moc one hit kill zbraní proti kterým je člověk v podstatě bezbranný a to i když je člověk plně naboostovaný zdravím a štíty. Vedou se o tom diskuze na jejich fórech, jestli to vyladí tak to bude celkem dobrá střílečka alá UT.

Otázka ale je, jestli má ta hra smysl. Unreal Tournament 4 je aktuálně ve vývoji a až vyjde, bude zdarma. To je konkurence proti které zatím nemají nic navrch, minimálně třeba arzenál zbraní v UT hrách je mnohem lepší, zajímavější, zapamatovatelnější a vyváženější...

kdyby vás ta zajímalo, ano, všechny updaty se jmenují podle přísad na vaření
    Updaty se jmenují specificky podle koření, přísady na vaření je trochu obecný pojem. Update "mouka" či "prášek do pečení" fakt nečekejte...
    • Ale tak jasně, zbraně jsou v současnosti podrobeny důkladnému betatestu jelikož ...... ..... je hra beta (duh). Reakktor mění jejich atributy skoro v každém patchu.

Než vyjde UT4 tak uplyne opravdu hoooodně vody a do té doby máme dělat jako co? Hrát quake live?
  • UT04 ? vypadá to dobře
  • Som spravil také male gvmčko na tu hru paradna hra: https://www.youtube.com/watch?v=CnJ0bc-Ckaw
  • nemyslim si ze by mi to slo tak plynule :)
  • Jack1947
    UT is back?
  • Mikrokokr
    Hrával jsem hodně Unreal Tournament od prvního dílu a toto video mi hodně připomíná UT3, až bych tvrdil, že je to jeho kopie. Je to škoda, protože těchto žánrů opravdu moc není :(.
    • Gameplay je jednoznačně jako z Unreal Tournament 2004. Doufám, že v dalším patchi přidají instagib :)
  • Lamy budou brecet u tehle hry, spousta dnesnich hracu to tezko zkousne a po te vzda.. No ja si to dam velmi rad:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit