Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tos mu to fakt nandal ty cur@ku :D
  • Pořád nechápu, proč do všech trailerů rvou hudbu, která se k tomu vůbec nehodí.
  • Jack1947
    No, myslím že tohle ale nespraví hořko-slanou (ne sladkou) chut po zmrvené hře. Nebo ano? už hráči naprosto (******). *12*
  • Jů, to je tak milý gesto od nich. Vše odpuštěno, Ubisofte. Už se těšíme na AC Victory. To bude pecka.

Samozřejmě jde o sarkasmus.
  • Tímhle hru oopravdu nespráví, takže nas*at.
  • TheGGG
    Vydaj něco zadarmo a lidi stejně remcaj, jak důchodci na novinkách
    • Ty šašku, k čemu mi je DLC zadarmo ke hře, která mi nefunguje.
  • Hejtři můžou a budou hejtovat, ale AC Unity byla dobrá hra
    • Ristoro
      Hra jako taková, je paráda. Štvou mě jen ty truhly, které se odemykají pomocí aplikací, občas haprující AI, slabší soundtrack v porovnání s předchozími díly a podle mého krátká hlavní dějová linie. Tady jde hlavně o tu totálně zprasenou optimalizaci.
      • Tak ty truhly otevirane aplikaci nejsou k nicemu potreba, snad bych akorat ocenil moznost vypnout jejich zobrazeni na mape.
  • zadarmo drahé *10*
    • To mi povídej, do dnešní doby jsem nebyl schopný tu hru rozchodit tak, aby byla hratelná.
  • Ať je hate na AC unity jakýkoli a třeba i oprávněný, tak tohle je sympatický krok o nápravu vlastích chyb které ubi udělali ^^
  • Hraju to už pár dní a už je to hratelný, sice po 4 updatech, a 2 fixů co nebugují savy a random crashe, sice fps kolem 25-40 ale jde to... zadarmo tak co... btw po AC3 (za 1 litr) od ubisofu už nic nekoupím, když si vzpomenu na Boston kde jsem měl 15 fps na grafice r9 270x tak to byl mazec v ty době jsem hrál vše na ultra i dnes ta karta zvládá u 90% her ultra nastavení ale u ubi her spíše ve snu ...
    • Btw už je fix na crashe a freeze kamery a taky už fungují všechny vyhlídky... https://www.youtube.com/watch?v=CTx5yi1xKEA má to 20 mb stačí instalovat do hry a počkat, a pak potvrdit klávesou N ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit