Přejít na výpis diskuzí
Zdarma dostupné DLC Dead Kings pro Assassin’s Creed Unity vyjde příští týden
6.1.2015 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Tos mu to fakt nandal ty cur@ku :D
-
Ty šašku, k čemu mi je DLC zadarmo ke hře, která mi nefunguje.
-
Pořád nechápu, proč do všech trailerů rvou hudbu, která se k tomu vůbec nehodí.
-
No, myslím že tohle ale nespraví hořko-slanou (ne sladkou) chut po zmrvené hře. Nebo ano? už hráči naprosto (******). *12*
-
Tak ty truhly otevirane aplikaci nejsou k nicemu potreba, snad bych akorat ocenil moznost vypnout jejich zobrazeni na mape.
-
Jů, to je tak milý gesto od nich. Vše odpuštěno, Ubisofte. Už se těšíme na AC Victory. To bude pecka.
Samozřejmě jde o sarkasmus. -
Tímhle hru oopravdu nespráví, takže nas*at.
-
Vydaj něco zadarmo a lidi stejně remcaj, jak důchodci na novinkách
-
Hra jako taková, je paráda. Štvou mě jen ty truhly, které se odemykají pomocí aplikací, občas haprující AI, slabší soundtrack v porovnání s předchozími díly a podle mého krátká hlavní dějová linie. Tady jde hlavně o tu totálně zprasenou optimalizaci.
-
Hejtři můžou a budou hejtovat, ale AC Unity byla dobrá hra
-
Všechno co stačilo udělat, je odložit hru o 1-2 měsíce a dostávali by úplně jiná hodnocení a měli by trochu jinou reputaci. No jo, holt nenažranost.
-
To mi povídej, do dnešní doby jsem nebyl schopný tu hru rozchodit tak, aby byla hratelná.
-
zadarmo drahé *10*
-
Kámoš má stejný problém, ale hru má warez a to "zamrznutí" se mu stává ve čtvrté sekvenci, ale už nevím u které mise konkrétně. Já už ve hře dodělávám vedlejší mise a mám splněno na nějakých 67% a za mě, mě se tento díl líbí a ať si říká, kdo chce, co chce.
-
Ty vole vždyt ty děláš jako kdyby šlo o jídlo, zemřeš když nezahraješ hru od ubisoftu ? nikdo ti ji nenutí, když tě ubisoft sere, neřeš ho ... blázen
-
Na Xbox One od Vánoc bez problémů.
-
Ebolu? Bože, ty jsi zmetek rozmazlenej. Chovej se jako dospělej a ne jak nějakej patnáctiletej PlČUS ze zvláštní školy.
-
Ať je hate na AC unity jakýkoli a třeba i oprávněný, tak tohle je sympatický krok o nápravu vlastích chyb které ubi udělali ^^
-
A já už jsem myslel, že jsi Haha, kterej se mě snaží vytrolit. Takže v pořádku, vysvětleno, vše ok :)
-
Btw už je fix na crashe a freeze kamery a taky už fungují všechny vyhlídky... https://www.youtube.com/watch?v=CTx5yi1xKEA má to 20 mb stačí instalovat do hry a počkat, a pak potvrdit klávesou N ...