Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby se od sebe obě frakce liši vzhledem uniforem a ne jen barvou dost by to pomohlo
  • Vegen
    Ono to sedí ke cover systému hry :)
  • mas ho tam
  • onlyuser@email.cz
  • pošli mi prosím klíč taky na email: bighead.dum@seznam.cz děkujíííí *14*
  • Máš na víc jo?
  • napis e-mail muzu ti jeden klic poslat
  • Kurva...zase sem prošvihnul...
  • rancor1223
    Asi před týdenem byl na britském EG giveaway 2000 klíčů. Tam se mi podařilo klíč získat. Jinak je to stále Closed beta.
  • Si dostal betakey do PlanetSide 2 nebo už to nějak otevíraj?
  • rancor1223
    Skvělá hra i když je toho stále hodně k vylepšení. A co se zde v diskusi zmiňovaných map týče, podle mě jsou zcela perfektní pro styl hry. In-game měna se dá získat celkem rychle (na poměry F2P). Snad se k tomu ještě někdy dostanu, teď mám na programu spíše Borderlands 2 a Planetside 2.
  • Hra mě uplně pohltila. Map je sice jen 5 ale za to je zážitek skoro pokaždý jinej podle toho jak jsou vyvážený týmy, jakou si člověk vybere classku, zbraň nebo device. Hodně se mi líbí systém, kde hra člověka nenutí aby si kupoval zbraň za pět euro a celkově jsou všechny zbraně vyvážený takže člověk, kterej to hraje poprvý muže sejmout člověka, kterej si zaplatil za nejlepší zbraň - jde hlavně o skill.
  • Nevím jak je to tady, ale co jsem doposud hrál F2P střílečky, tak sběr bodů na odemykání zbraní atd byl sakra pomalý, jsem občasný hráč a opravdu toho moc nenadělám, aby jste si toho koupili víc musíte snad hrát denně 8 hodin
  • Gojira
    Až budou nové mapy tak se možná vrátím, ale jinak rozhodně ne.
  • Veskoslav
    Občas si připadám, že tvůrci udělali ty mapy tak schválně, abychom nemohli kam zdrhnout a v přímé palbě se potkali s něpřitelem.
  • Hra sama o sobě neni špatná ale mapy jsou podle mého úplně strašný hodně dlouhý ale strašně úzký

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit