Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě nejlepší recenzent PC her na YT. Nedělal z toho show jako ostatní, neřval u toho, rozebíral i nastavení u her, brojil proto nekalím praktikám herních společností atd.

    Velká ztráta a snad je někde dál... V životě stihl hodně dobrého.
  • Umřel kolega právník, který viděl šmejdovské praktiky v herním průmyslu a důsledně na ně upozorňoval. Odvedl pro nás hráče obrovský kus práce. Takže so long, and thanks for all the WTF is...
  • Neskutečná škoda :( Myslím, že byste teď mohli zveřejnit ten rozhovor, co s ním kdysi byl v Levelu, jako vzpomínku...
  • pro mne je zábavné, že jsem ho nejdříve neměl rád, protože byl "konkurencí" jesse coxe v cataclysm betě. schválně jsem odmítal sledovat jeho videa. samozřejmě jsem nakonec nakouknul, co a kdo to vlastně je a od té doby jej více či méně sleduju. díky němu jsem sledoval starcraft, i když mě to nikdy nezajímalo a nikdy jsem ho nehrál. díky němu jsem poznal spoustu zajímavých her (brothers, bastion, terraria, ftl). bylo vždy zajímavé sledovat jeho názory a přestože měl občas úlety, byl to pro mě člověk, který dokázal rozdmýchat vody v herním průmyslu, ať už při poukazování na špatné praktiky společností, nebo při podpoře indie her. za svou kariéru youtubera udělal obrovský pokrok a věřím, že kdyby neměl takové problémy, tak by dokázal překonat hranice internetových médií a uspěl by i v oblastech širší veřejnosti.
  • TB byl super. Jak tu někdo poznamenal, nebál se vtipné a krutopřísné objektivní kritiky, za kterou se ho mnohý zhrzený herní vývojář snažil zničit.
  • Pro mě byl jednoznačně jednička, YouTube hvězdy mi neříkají prakticky nic až na něj. Každým coulem profík. Rest in peace
  • To je velká škoda a velmi smutná zpráva. Zhruba před pěti lety jsem se na TB hodně díval, na jeho postřehy o herním průmyslu a na sérii WTF. A vždycky jsem si pustil jeho Best of žebříček a pak z něj zkoušel hrát hry.

    V posledních letech se na můj vkus trochu moc přiklonil na stranu indie vlny, ale nepřišlo mi, že by byl nenávistný nebo agresivní, jako někteří jiní. A velké komerční hry neignoroval, takže jsem jeho názory bral vážně.

    A vždycky perfektně u každé hry zrecenzoval options.
  • Jeden z poledních rozumných YT....
  • Cloveku to da vzdy namet k zamysleni kdyz je to jeho vrstevnik... co v tak mladem veku stihl dokazat... a jak velice smrtelny clovek je... kdyby to byla nehoda, je to blby, nehody se stavaj, ale ve 33ti rakovina... f*ck... :-/
  • Anon-ym
    Nebyl jsem nějaký skalní fanoušek, ale jeho "WTF is ..." videa pro mě byly vždycky špička. Navíc jako jeden z mála prominentních youtuberů nelezl herním společnostem do zadku a bojoval s jejich anti-consumer praktikami (pre-ordery, lootboxy atd.).

    Bude mi chybět.
    • Přesně tak. Dobře si pamatuji, jak si různé firmy nechali od něj zrecenzovat hry pod vidinou skvělé reklamy na jejich hru. On ji ale kolikrát místo vynášení do nebes poslal ke dnu a firmy se s ním pak chtěly soudit a posílaly mu na kanál copyright striky. Všechno tohle ustál. A pak ho potká taková smůla.
      • Fuck Konami. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit