Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pamatuju si prvni tabulky hodnoceni. Pamatuju si uplne zive obrazky nad tabulkami. Zarici excalibur byl proporci k tomu cist ten clanek. Zlomenej destnik byl reakci na hru,ktera nemela sanci - RECENZENT ji tehdy nestrhal,jen ji oznacil za neodpovidajici a presto psal genialne. Vlastne v dobach EOB DM LoL a jinych pecek typu Alone,Elvira,Cadaver nebylo zbytí.

    Ladro - doufam,ze pujdu hodne brzo,abych si s tebou mohl pokecat. Ty to ted uz vidis - a nedivis se,ze se mi z toho chce blejt.
  • Cerv
    Poslední rozloučení s Lukášem bude ve čtvrtek 29. března 2012 v 11.00 hodin ve Velké obřadní síni krematoria v Praze - Strašnicích.

    Kdo jste ho měli rádi, přijďte, nebo zavzpomínejte...

    diky

    Červ
    • Sice jsem vice nez tisic kilometru od mista konani, ale budu duchem rozhodne s vami. Tento clovek navzdy ovlivnil muj paransky zivot. Jeste stale mam kdesi doma schovanou hromadu 'klasickych' Exacu vcetne tech cernobilych. Nikdy nezapomenu na ty bajecne chvile ktere jsem nad nimi stravil. Jsem jeden z tech tricatniku, ktery se mesic co mesic vraceli od schranky s jeste teplym vydanim noveho Excaliburu a nasledne hltali kazde pismenko natistene na papire. L.L.G., ty Cerve, Andrew a ICE jste byli nasim bozstvem. Lukas byl vsak Diem, jeho vasen a zapal nam vsem prinesl radost, kterou jsme znali jen my, parani. Dnes je tento pojem snad uz minulosti, ale v nasich srdcich zustane navzdy stejne jako primogen ceskoslovenske herni zurnalistiky L.L.G. ,jenz si sve misto v hracske Valhalle zaslouzi jako nikdo jiny.

      Cest Tve pamatce Lukasi, byls nam duchovnim otcem a bratrem ve virtualni zbroji ! Tva hvezda pro nas bude zarit na veky veku....

      M>
  • melny
    Ten naskenovaný rozhovor je boží :)
  • dira
    Vyrazilo mě to dech a neubránil jsem se i par slzám *9* Lidí jako on je tak hrozně málo, že to bolí o to víc. Nezapomenu a myslím, že spousty nás nezapomene.
  • Robotron3
    Osobne jsem LLG neznal, i kdyz jsem se o nem nejednou doslechl a jako maly hosik jsem samozrejme hltal prvni Excalibury, ktere delal na kolene prakticky on sam s pomoci sveho tatinka, (co vypomahal s designem, nebo tak to myslim bylo). Kdyz se podivam do puvodnich cernobilych Excacu a tam vidim skoro pod kazdym clankem LLG, rikam si, klobouk dolu pane. Odvedl si kus poradny prace a i spoustu lidi inspiroval. requiescat in pace
  • zdeeneek
    Skoda ho. Jsem rocnik narozeni 1980, pamatuju si jak jsem jako malej kazdej mesic natesene behaval k trafice pro novy cislo Excaliburu, autori jako Ice, Andrew, Cerv, L.L.G. pro me byli nedotknutelni bozi, kteri maji tu nejlepsi praci na svete - hraji hry a dostavaji za to zaplaceny. Dnes uz vim, ze herni novinarina neni jen o hrani her, ale je s ni spojeno i mnohem vic povinnosti (ktery az tak prijemny nejsou) . O to vetsi obdiv si zaslouzi tenhle clovek. Diky za vsechno, co jsi pro nas parany udelal.
  • Paul_cz
    Ten oskenovanej rozhovor je geniální *1*

    R.I.P
  • Lukáš ... to snad ani nemůže být možné ....

    Lukáši - neviděli jsme se snad 15 let, však to znáš - člověk furt něco honí a někde v hlavě má, že se musí brzo ozvat a zeptat se jak se máš atd ...
    Prožili jsme stejnou pionýrskou dobu - a to tak, že hodně intenzivně.. a přesně tak jak jsem si přáli. Ten Chaos Strikes Back stál za to ! - a mnoho jiných - třeba Zorro - dávno předtím .. .-) a mnoho a mnoho jiných...
    Dnes už jsme skoro staří pánové a doba puberťáctví už je dávno pryč - ale každý, kdo zažíval tu herní krásnou pionýrskou dobu od roku 1983 chápe, o čem mluvím.
    Jsem rád, že jsem tě znal - a i když jsi to bagatelizoval, ovlivnil jsi spousta a spousta dnešních 30ti letých kluků ...
    Tvů odchod pro mne definitivně uzavírá jednu éru, která je ale ve skutečnosti už dávno pryč .. Přesto je - nejen v mých - vzpomínkách stále živá a jako kdyby to bylo včera.
    Žádnou hru už spolu neodehrajeme - ale věřím, že se ještě potkáme.. Jestli to co máme ještě před sebou uteče tak rychle, jako to co je za náma, bude to sakra rychle.

    *11* *11*
  • Mopped
    Tys to tady všechno začal. Děkujeme.
    Měj se tam pěkně, nikdy nezapomeneme.
  • Jedinej časopis který u mne stál za to, nezapomenu na poradnu kde mi pomohli s Maniacem Mansenem. R.I.P. v každém případě. Ještě pořád mám ve skříni hezkou řádku čísel Excaliburu a listuju v nich snad každý měsíc z nostalgie. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit