Přejít na výpis diskuzí
Zemřel Tom Clancy, spisovatel a spoluzakladatel Red Stormu
2.10.2013 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Haha, to je zas diskuze a to jsem sem ještě nic pořádnýho nenapsal. Měli byste se nad sebou zamyslet, nemáte ani úctu k zesnulému. *7*
-
R.I.P. Tom Clancy
-
ježiš vy jste banda :D huma se k večeru hezky zasmát :D
-
ja hral akorat Rainbow Six Rogue Spear co bylo jako plna hra na GameStaru nekdy v obdobi Prvohor nebo Druhohor, nicmene hry na tohle tema ani jeho knizky me nikdy nezaujaly, tak trochu bych to prirovnal k fenomenu Deus Ex, ktery me nikdy nezaujal
-
-
A koho to zajímá, že tě to nezajímá?
-
-
A koho zajímá, že tě to zajímá?
-
-
Co tak si vymyslet vlastní myšlenu ty opice? Teda pokud na to máš šedé buňky.
-
-
Presne, at vyfici odsad , tady se zrovna proziva totiz zarmutek nad Panem Clancym, nejake pubertaly ktery zde jsou, nebo predpoberty na ne neni nikdo zvedavy *10* .
-
-
Časy se mění viď Jacku. Před lety tě všichni vyhazovali z W-Blogu a dnes??
Dnes vyhazuješ ty....
Už je z tebe velikej bourák. -
-
No , no , tady je nekdo nakej detektív. *7* W-blog ztratil muj zajem uz davno, a to uz je pro mne minulost a ta je uz daavno pryc. *3* Tjn, snazim se snazim, ale viz jde to z tuha. *4* *15*
-
-
-
-
-
Já myslím že tento článek má trošku jinačí význam.. Místo toho tu banda dětí ukazuje jejich *exotickou* mentalitu..
Pravdou je že bez Clancyho bychom si například Splinter Cella nezahráli nikdo.. -
-
no ja Splinter Cela vyhral v nejake soutezi original a nehral to ani pet minut, agenty 007 fakt nemusim
bohuzel jsem dostal zrovna tu hru, o kterou jsem jako jedinou zajem nemel :) -
-
To ses ale chudak... a co s tim chtel rict... *7* *7* *3*
-
-
-
66 let, no není to mnoho na spisovatele. Na druhou stranu, možná budeme ještě rádi, když se dožijeme aspoň takovýho věku. V dnešní nejistý době člověk nikdy neví kdy zase vypukne nějaká světová válka, kdy ho na chodníku přejede šílenej hráč Karmagedonu nebo kdy ho ve škole střelí vyšinutej pařmen Batlefeldu či Protiúderu. Jo, doba je holt zlá... Proto si užívám dokud jsem ještě mladá, nejím polský potraviny a snažím se žít každej den jako by byl poslední.
-
-
Nebo když se tě snaží šílená hráč piškvorek umlátit velkým Xkem
-
To me vzdy zajimalo, jak se to zije, kdyz zijes jako by to byl tvuj posledni den... Celý den brečíš? Celý den jsi s rodinou a loučíte se? Nebo rozdáváš moudra v diskuzích? ... Kdybych vedel ze je to muj posledni den, klidne se naladuju polskyma kravinama, aspon usetrim a zdědi rodina vic peněz
-
A nebo kdy te nakej hrac diabla veme obourucni sekerou po hlave!
-
Holka tobě se musí každý ráno těžce vstávat z postele. A já si vždycky říkám, co všechno jsem přežil, když uklízím mašinu do garáže... :-)
-
-
jako sekacku na travu jo?
-
-
Se sekačkou jsem si taky užil. Měli jsme na zahradě ohromnej znak Lambdy v kruhu :-) Celý prázdniny.
-
-
-
ted uz je jasny ze nas tady minusuje Trisska, protoze je jedina v plusu!
-
-
Mimochodem v plusu už nejsem, spokojenej? Veskoslav asi dorazil... *7*
-
-
Sem tu a pripraven
-
-
No dovol? *8* A že bych mohla bejt v plusu za vysoce kvalitní názor, to tě nenapadlo?!?!!?
Mínusko jsem nikdy nikomu nedala, protože je to známka agrese a mělo by se to zakázat. A fakticky nechápu, proč sem taháte politiku. *7*
-
-
Jo no, doba je zlá a bude ještě hůř až nám tu za měsíc bude vládnout červená lůza.
-
-
jak to víš, ty snad manipuluješ s výsledky voleb?
-
-
Jsem pesimista snad už od narození :)
-
-
vrat se do diskusi na novinky.cz, jaktoze te tamejsi Chocholousek pustil na vychazku po internetu ?
-
nebo modra mafie, to si nevyberes *5*
-
-
nebo pan super podnikatel vseumel
-
-
Stran je hodně. Třeba se nabízí ta s tou pirátskou vlajkou. Snad už to v nějaký evropský zemi dotáhli i do parlamentu.
-
-
Stran sice hodne je ale tech kterejm by slo o proklamovane, kazdou chvily blaho obyvatelstva je zalostne malo... *7*
-
-
-
Všechno lepši než oranžová nebo červená
-
-
-
a tak pravil clovek vygumovanej medii a "vseobecnejma pravdama". Je dobře ze ti je teprve 16 (usuzuji dle tvých myslenkovejch pochodu) třeba z toho ještě vyrostes.
-
-
16? *15*
-
-
Hlavne to neprehanej s tim ze kazdej je hned magor a vrazdi se na kazdym kroku, nebo se z toho jeste zblaznis Ja si taky nepripoustim ze chodim na vlak a , pres silnici ... a aby to byl muj posledni den to bych uz ani nezil... chce to zit s nadhledem *15* .
-
-
Wtf? To je teda vytvor
-
-
-
Ked citam niektore komenty az ma zaraza, ze s akymito individuami clovek musi zdielat tuto planetu. Az mi je zle z toho, ze tu vobec reagujem na vasu primitivitu. Vdaka bohu osobne vas nepoznam ani jedneho.
Tom Clancyho som osobne nepoznal ale jeho prinos do literatury a hernej brandze je nepopieratelny. A vy co sa tu tesite z jeho smrti nebudete ani za 1000 zivotov schopny vyprodukovat ani len to 1% z jeho uspechov.
A to, ze o nom takto pisete je len zrkadlom vasej prizemnosti, primitivizmu, ignoracie a hlavne stupidity. Snad to casom rozchodite ale sanca na to je zrejme miziva. -
-
Tohle je Ceska stranka...
-
-
Ja jsem Google a jestli te jeste jednou uvidim jak u me vyhledas tak ti vypnu internet.
-
Tak začni psát česky i s diakritikou!!
-
-
-
To je škoda jeho WESTERNOVKY čítaval aj môj dedo
-
-
A co tvoj ujo?
-
-
Tak věčná válka PC vs Konzole je sice žumpa diskuterské světa, ale dneska to tady překonává všechno. Doopravdy by mě zajímalo, co jsou zač ti lidé, kteří tu rozdávají - (když je to uspokojuje...) ale některé příspěvky... vlastně by mě zajímalo, o co těm "lidem" jde.
-
-
Buď konkrétnější? myslíš blbečky co v životě nepřečetli ani slabikář a odsuzují lidi co čtou, nebo ty kteří si dělají srandu z úmrtí člověka, nebo ty kteří se staví na opačnou stranu barikády než ti co jsme jmenoval předtím?
-
-
Anonymita internetu mnohým bezduchým ubožákům dává velikou sílu. Je to vlastně forma úchylky.
-
-
At se bavi, verim ze jednou na to doplati - aneb bozi mlyny melou , pomalu ale jiste a je rozhodne umelou, nejsem skarohlid nebo snad ze bych nekomu pral neco spatneho. Ale jednou jednou, jim to nevyjde... a pak budou litovat ... *3* na ma slova dojde, driv nebo pozdeji a nemusi je zrovna soudit az sam "dabel". *4*
-
-
-
Neresil bych je jen je smutne , ze zrovna v tomhle clanku kdy by se mnel vzdat holt a pocta cloveku, ktery stal za namety her (SC,RS...) je tolik trollovani a minusu . Chapu jinde prosim ale tady, to fakt presahuje veskerou mez *10* .
-
-
-
-
neskutečný , záplava blbečků co si dělaj srandu z toho že někdo umřel, nuže, přeji vám abyste to brali s podobným humorem až se to bude blížit vám