Přejít na výpis diskuzí
Žeňte před sebou nepřátele a poslouchejte nářek jejich žen v early access verzi Conan Exiles
31.1.2017 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Jen si vzpomen jakou diru do sveta udelal Cimrmanuv Hamlet bez Hamleta a pak neco rikej *15*
-
sakra...*gameplaye z toho early accessu ..
-
Asi budu až moc kritický..ale viděl sem gameplaye z alfy..a další ARK Survival s vylepšeným craftingem a buildingem říznutý 7 days to die.
Já čekal, něco jako Skyrim online :/ Asi sem byl naivní.. -
Jistě tam bude běhat hráč jménem Klobásník *15*
-
Conan? Bez Conanova světa?
Bez Conanova světa není Conanův svět. Toto, bohužel, není Conan. To je Ark bez dinosaurů...
Vyzkouším to, protože konec konců devět stovek není moc, a když se hraje s kamarády, tak je každá hra dobrá, ale nevypadá to na Conana a jeho svět. Jen na další přežívačkový odvar. -
jsem jedinej komu týpek na ústřední fotce k článku připomíná toho vypitýho rednecka z trojky hratelných postav v GTA V?
-
Tak pak napis u pristiho clanku pocity :)
-
>nikdy nebudeš hrát za modrookého Cimmeřana z Hyborian. Nebudeš vykrádat chrámy předliských bohů, nekorunuješ sám sebe králem, ani po tobě nebudou vlhnout nejkrásnější ženy napříč kontinentem
> proč vůbec žít anon? *9* -
něco pro ženy: http://bit.ly/2kkX5Um
-
Age of Conan 2... to by bylo... tak snad někdy jindy.
-
No to asi ne. *5*
-
Mám z toho smíšené pocity, ale zase si říkám..těch 900kč není moc, asi to prubnu. Hrál to už někdo?
-
*8*