Přejít na výpis diskuzí
Zesnulý fanoušek Total War bude zvěčněn ve hře
19.3.2013 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Hm..to svedčí o fajn charakteroch ľudí, ktorý pracujú v Creative Assembly. Total War: Rome II vyzerá tak, ako by stratégia vyzerať mala. Strašne sa na ňu teším. A to, že na hre pracujú takýto empatický ľudia, ma presviedča o fakte, že hru tvoria srdcom a nie z vypočítavosti, pre peniaze. Jeden ďalší fakt o tom, že hra bude dobrá *3*
-
Proč už na tu svinskou nemoc není nějaký lék?! *16*
-
-
moc lidi se vylečilo specialni dietou, ale o tom se clanky nikde psat nebudou protoze lidi by se o to zacali zajimat a pak by si nemuseli platit drahou chemoterapii. nedavno sem videl dokument jedna se lecila chemoterapii mela nador na mozkum vyoperovali ji ho a pak se ji nadory zas vratili, mela hned dva na mozku, tak v hipokratove institutu v usa ji naridili zasadni zmenu zivotniho stylu, k jidlu mela specialni jidla vseljake zeleniny ktere jedla jen syrove a zacala se citit lepe a kdyz sla na CT nadory byli pryc a uz se neobjevili. lekari proste cloveka donuti jit na chemoterapii normalne ho vylekaji tak ze clovek se proste neodvazi odmitnout a to je pak cesta vite kam
-
-
Len sa zastanem, skutocne existuje dieta, respektive takmer hladovka, ktora je urcena primarne pre ludi trpiacich rakovinou a zaznamenala nemalo uspechov. Vola sa The Breuss Total Cancer Treatment. Vyborne aj pre zdravych ludi, odskusane :)
-
A ty tomu fakt věříš? Já sem jednou v televizi viděl, že všechno ovládají ufóni a sám prezident USA Obama je jeden z nich..
-
-
a takisto preto, lebo z dlhodobejsieho liecenia maju farmafirmy vyssi zisk ako z vylieceneho cloveka
-
Protože pomalejší rakovině se říká přirozená buněčná obnova
-
Nějakej ultimátní "lék" je v dohledné době nesmysl, ale dnešní medicína s tím dokáže hodně úspěšně bojovat, pokud je to včas podchycené. Navíc se to liší i podle různých míst vzniku, spíš se bude pokračovat ve zdokonalování v prevenci, včasným podchycení a léčbě symptomů, než se snažit najít nějakej, jak říkám, ultimátní lék.
-
Protože by nás pak bylo moc..
-
-
Je až podezřele krásný číst, když někdo udělá pro někoho něco opravu krásného. Smekám před tím studiem, ať už za to, jak výjímečnou a výbornou hru dělají, či už za to, jak se v tomto případě zachovali.
Vzala mě i reakce Gearboxu k jejich fanouškovi, který zemřel na rakovinu.
http://www.destructoid.com/gearbox-to-honor-late-fan-as-an-npc-in-borderlands-2-215160.phtml -
opravdu mě to dojalo....
vzpomínám na případ hráče everquest(nevyléčitelně nemocný), kterému vytvořili vývojáři myslím celý ostrov jenom pro něj. -
Když už jsme u téma "modrní" medicína. Jestli tu ještě existuje byť jeden jediný čověk, který věří v tento pojem, tak buď za A) přiletěl z Marsu či jiné planety B) je obětí stařecké demen.ce.
Trochu se zamyslete, co vlastně farmaceutické firmy chtějí a potřebují. Zdravé pacienty? Ale no tak..... Tato mašinérie na peníze do vás valí jeden přípravek za druhým jen proto, aby vám mohli na vedlejší účinky těchto léků předepsat nové a ještě "lepší" medikamenty s úplně novými vedlejšími účinky. K doktoru už pouze s otevřenou zlomeninou nebo oddělenou končetinou. -
dalsi obet chemoterapie
-
-
existujou lidi co se vylecili bez chemoterapie jen pomoci specialni diety. chemoterapie cloveka zabiji oslabuje jeho imunitini system a bez toho se telo nema jak branit. ale to vy ovce nechapete
-
-
Nejlepší jsou lidi, co kecají do něčeho, o čem nemají ani potuchy..stačila mi měsíční praxe na žlutým kopci (onkologie) a jsem hotovej až až. To, co dokáží naši lékaři, si ani ve snu nedokážeš představit, ať jde o samotnou léčbu nebo o péči k lidem, kteří jsou už více či méně bez naděje v paliativní (léčba příznaků a zpomalení růstu, roky života, někdy víc) nebo dokonce symptomatcké léčbě (už se jen tiší bolest a léčí se ty nežádoucí příznaky)
-
S tím nazváním ostatních "ovcemi, co nic nechápu" jsi se jen ztrapnil, Bobane. *1*
-
Ano a taky kdyz se soutredime a budeme si to moc prat , tak zazeneme svetovy hlad a ukoncime vsechny valky.
-
Pane Karle, je hezké, jak dokážete ostatní otitulovat ovcemi. Já ale s dovolením dále budu věřit více lékařům, protože jejich metody jsou alespoň atestovány a podrobeny pečlivému dohledu. Na rozdíl od šarlatánů, kterým věříte vy.
-
-
No nechci u takového článku rozpoutávat hádky, ale docela o tom problému vím a není všechno tak jak vypadá.
-
-
Zasvěť nás, jsem z oboru, rád se poučím, co všechno nám uniká. O nežádoucích účincích chemoterapie ví i děti na základní škole, ty mi psát nemusíš. Chemoterapie se používá málo, většina nádorů na ni nereaguje, chemoterapií se hlavně dolečuje proti dalšímu bujení po chirurgickým zákroku či radioterapii nebo naopak před chirurgickým zákrokem nebo radioterapie aby se snížil objem. Je to hlavně podpůrná léčba, kurativní léčba je malá protože nežádoucí účinky jsou gigantický a jak jsem řekl, často na ni nádory nereagují
-
-
Jo a špatně jsem to napsal, chtěl jsem tím říct, že se málo používá samotná chemoterapie, ne že se málo používá chemoterapie obecně.
-
Inquisitor: Ne, mě to vážně zajímá, tady nejde o "svoji pravdu", chci jen slyšet ten tvůj pohled na věc.
Karel: To, že je sekundární nádor nežádoucím účinkem chemoterapie je známá věc, ale nesmíš vynechat ten malej fakt, že to je až po letech (možná i měsících při kuriativní léčbě) užívání chemoterapie a pokud je nádor vyléčen, tak samotný sekundární může vzniknout až po několika letech. Ten už je ale tak moc resistentní a zhoubnej, že už se chemoterapie ani nepoužívá. -
ale vzdyt vedlejsim ucinkem chemoterapie je rakovina! lecit rakovinu necim co rakovinu zpusobuje tak to je fakt supr. a ze se pouziva malo?! co je to za blbost!!! ty ses z oboru no to jiste co delas asi maximalne ridice sanitky
-
To fakt nemá cenu, jenom by jsme se tady donekonečna hádali. Tyhle diskuze jsem absolvoval mockrát a každý si stojí za svojí pravdou. A tady se to už vůbec nehodí.
-
-
A jak to teda je? Prozradíš nám to?
-
-
ano, pečlivě dohlížeji jak vaše telo zabiji jed a farmaceutické firmy pečlivě dohližeji jestli vše bylo pečlivě uhrazeno *6*
-
-
Máte rakovinu ? Karel vám pomůže. Děkuji za vaše světobroné komenty....... Co chemoterapie způsobuje už dnes ví děti na základní škole. Např. mému členovi rodiny zachránila před lety život a společně několika mým kamarádům. Kdybych ale věděl že někde na games.cz extituje pan Karel.. tak to by změnilo nejspíše vše.. žeano ?
Ještě jednou díky za vaše moudra naprosto mimo mísu.
-
-
-
-
asi bys to vymyslel líp co.. tak jen dotoho chytráku.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=3VdVDZiBQtI&feature=plcp
-
-
-
*3*
-
Zkouška č. IV