Přejít na výpis diskuzí
Zítra vychází Elex. Přidáte se na stranu robotů, přírody nebo Mad Maxe?
16.10.2017 | Patrik Hajda
63 příspěvků
-
Protoze mas neco s ocima a mozkem, doporucuji vyhledat pomoc.
-
Pro me idealni kombinace RPG a FPS.
-
Spis to ber v jakem svete zil Mad Max a jak byl ten svet sileny, post apo a vsichni jsou blazni..
-
Kámo Mad Maxova strana nedává uplně smysl. Max měl vždy pouze svojí stranu, svoje poslání, nebo jak to mám chápat?
-
O kvalite hry rozhoduje kolik hodin jsi nahral? *15*
-
Jestli je jedním z tvých podstatných měřítek ke koupi hry srovnání její přírody s tím, jak příroda vypadá v Kingdom Come, tak si asi moc nových her nepořizuješ, co?
-
Vidíš, tak to bylo podprůměrný, že až tam z toho mám nahráno 150 hodin a těším se na další.
-
Proč to vypadá jako PS2 hra?
-
F4 nebyl rpg a jako fps byl podprůměrný.
-
ok dik. ja spis tu cenu srovnaval s AAA hrama, ktery se taky daj sehnat levneji. ale v porovnani to proste tu cenu AAA her ma :/
-
už teď se dá sehnat za 30e
(a za 37 z autorizovaných serverů - https://www.dlgamer.com/eu/games/buy-elex-44458) -
cena 1200,- PC / 1500,- konzole moc nenaznacuje ze nejde o AAA...
tipuju ze do pul roku se to sezene za min nez polovic. -
Me prijde ze ta postava beha naprosto stejnym stylem jak postavy v G1 az po Risen. *15*
-
Asi tomu dám šanci. Prostě se k tomu nesmí přistupovat jako k AAA hře, ale jako třeba k hrám od Spider (Mars: War logs, Bound by Flame atd), což jsou hry na kterých je ten nedostatek budgetu vidět, ale i tak jsem si je super užil.
Takže primárně půjde o to jakej bude příběh a jestli bude combat zábavnej. Pokud oboje dobrý, tak se ty animace a grafika daj klidně odpustit (aspoň já to tak mám).
Jinak recenze na metacriticu zatím 73, což není žádnej propadák (třeba Bound by flame má 56). -
urcite zajimava hra ktera stoji za pozornost (post apo RPG, ano dekuji). jedina vec co mi trochu vadi, je takovej divnej prkenej pohyb postavy. bohuzel to je porad vetsinovej standard i v AAA hrach a jen par to ma zvladnuty fakt pekne.
-
Clerikové to jistí. Bersekerové mě naprdli už jen z toho jak mi furt říkají, abych tam nelítal s tím jet packem, že to je proti přírodě. TVL když můžu lítat, přece nehodím všechno do PITu :D
-
Super, fyzická kopie se mi válí doma, na Steamu aktivování, ale hra se odemkne až za 9 hodin *1*
Něco jako Preload jim nic neříká... Super start :D *16* -
Tak si to muzes zahrat 3x pokud to bude tak dobre. Prvni Risen se taky vyplatil zahrat 2x.
-
Hlavně nezapomeňte, že dnes vychází South Park... a to je teprve RPG...mrzí mě že púrvní díl nevyhral hru roku, tak snad to tenhkle zvladne *14* *14* *14*