Přejít na výpis diskuzí
Živější a různorodější herní prostředí v Prototype 2
20.11.2011 | Petr Poláček
11 příspěvků
-
Jednička byla stereotypná nuda... ne jako zázrak stvoření jménem Skyrim.
-
Dufám že to nebude kliše a stereotypne ako 1.. to je vše
-
moc se tesim jednicka pro me byl super zazitek neco co sem si predstavoval proste super akorat me stvalo ze na konci hry a po dohrani ste si nemohli nikde zaradit aniz byste na sebe hned nenatahly armadu :/ ale jinak ke dvojce asi mi bude chvili trvat zvyknout si na jinou hlavni postavu Alex mi proste vyhovoval
-
Fix Tiscali domluvte se s majitelem preventanu kdo z vás mi zacvaká nový sluchátka bo jste mi je rozhasili.
-
-
jn.. mohli by s tim neco udelat, alespon dat moznost ztlumeni zvuku k tem reklamam popr. je uplne vypnout.. uz kolikrat jsem myslel ze ty sluchatka nebudou hrat po tom co sem je jak po*ranej z ty reklamy shodil z usi... *9*
-
-
Možnost vypnout reklamy existuje - zadotujte Games.cz finanční částkou blíže nespecifikované výše.
-
-
Ja mám mozzilu, mám tam blocker a žádný reklamy tam nemám, nevím v čem je problém udělat to samé, co já, pak aspoň každej druhej nebude remcat v diskuzích kvůli reklamám.
-
-
firefox je pro stejný lidi, jako kterým voní linux. Normální člověk najde daleko lepší alternativu.
-
každej nemá chuť přepínat na Firefox jen aby shlédl videa bez reklam na games.cz :)
-
-
do ADhuntera nebo podobným stačí zadat: *net4ge.net*
-
-
-
No...k čemu ti budou nový sluchátka? Já myslim, že po destrukci ušních bubínků bysme měli chtít spíš naslouchadla:-D
-