Změna na pozici šéfredaktora Games.cz
-
Děkuji Alešovi za kus práce, který tu za léta odvedl a přeji hodně štěstí a úspěchů na nové pozici.
Šárce přeji též hodně štěstí na nové pozici a těším se, co se zde bude dít v nové etapě webu 😉.
-
Díky Aleši za ty „post-staroredakční“ roky. Ať se daří v novém angažmá :)
Šárce držím palce. Z mého pohledu místo přebírá zaslouženě. :)
Já jsem games tak nějak samovolně přestal číst pár let zpět — prostě to kouzlo doby pro mě vyprchalo postupně samo, jak lidi odcházeli. Z nostalgie a zachování úcty je používám jako feed headlines a vzácně něco přečtu. -
King is dead. Long live the queen.
-
No jsem zvědav. Ten reklamní systém by chtělo strhnout. To je Peklo. Zlatej Indián..
-
Blahozelam Sarke k povyseniu a drzim silno palce, aby sa games.cz, ten najlepsi herny web, udrzalo co najdlhsie.
-
This is Ripley, last survivor of the Nostromo, signing off.
-
Já doufám, že vás nezavřou. Neměl bych co číst. Což vzhledem k tomu, že posledních cca 12 let o hrách víc čtu než hraju, by pro mě znamenalo ztrátu konktaktu s herním světem. Asi jedině Vortex by mohl games nahradit. Eurogamer to vzdal už před dekádou (fakt se divím, že ta zřícenina ještě pořád doutná), Indian se stal totální šaškárnou a zbytek nemá ani moc smysl zmiňovat. Držím palce.
-
Snad to pude, hodně štěstí oběma.
-
Jak já budu jednou šťastný, až se tu v diskusi neobjeví žádné trapné úšklebky, nepřející komentáře, prázdná zahořklá kritika, z níž čiší pokrytectví lidí sedících na zadku a nadávajících na vše kolem, co jim připomíná vlastní neschopnost cokoliv sami stvořit..:)
Alešovi velké díky za obtížnou práci v nelehkých časech. A Šárce mnoho sil a tvůrčích nápadů pro osvěžení a novou energii for games (doufám, že bude mít i dost času na Quest:)). A v neposlední řadě podporu Jakubovi, který za mě pracuje skvěle. Good luck.
-
-
:)) Děkujem! Na veřejnoprávní službu mi snad dost času a energie zůstane vždycky.
-
-
Jo stará "pauta" je pryč už roky, vlastně generace co byla po ní už je pryč taky (Makal/Pecháček).. :)
Naštěstí si kluci z Levelu udělali svůj "vzpomínací" podcast, tak je možné je občas kouknout tam.
-
-
To mi nějak uniklo, můžeš mě nasměrovat na ten podcast?
-
-
https://www.youtube.com/@LevelczTV
-
-