Zmenšeni podruhé. Grounded 2 míří do parku, kde vás loví kudlanky a štíři
-
Na tejto hre mi vadi to, ze to zerie cas a resources Obsidianu, ktory by mohol robit nieco normalne😂
-
-
Přitom je to nejpovedenější věc, kterou v poslední době udělal. Jen bohužel ne můj žánr.
-
-
"Survival" taky není můj žánr, přesto mě Grounded hodně bavilo. Přijde mi, že na rozdíl od jiných her žánru to nemá tak velký důraz na survival prvky jak jsou známé z různých Rustů a DayZ a čeho ještě, navíc to lépe spojuje s příběhem/kampaní. Ale hrál jsem to v podstatě až když to vydali po dvou letech v early accessu, takže do dvojky v EA se určitě nehrnu.
-
Skoda, ze si nedali viac pozor na stavbu pribehu v PoE2, mohol to byt komercny uspech a namiesto vselijakych zbytocnosti mohli robit uz na PoE4 .....Outerworlds som presiel a nebolo to zle, ale radsej by som hral od nich iny typ hier.
-
-
Podle mě moc nevědí, jak Eorou naložit. Vymysleli něco, co na papíře vypadá hodně zajímavě, snažili se odlišit od ostatních fantasy světů. Akorát ta mytologie, ač celkem zajímavá, přišla lidem asi moc abstraktní a způsob vyprávění nedokázal hráče do toho světa dostatečně vtáhnout. PoE3 alias Avowed bylo celkem vlažně přijaté.
Ať Obsidian dělá, co mu jde, je to kvalitní a lidi to chtějí hrát. Survival z říše hmyzu sice nemá aspekty epického románu, ale když to hráče dokáže vtáhnout, tak nemám nic proti.
-
-
-