Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle s reálným časem v bojích s možností pauzy mělo už UFO od Altaru a bylo to hrozný...To je nějaká úchylka snažit se zprznit tyhle legendy?
  • lol, presne ty atributy, ktery delaly starou JA vynikajici, tak v nove verzi vypusti. Ale tak to se dalo cekat, tahovky dnes nejsou v mode.
  • Tak je to tady. Ve skrytu duše jsem doufal, že tomu dají novou grafiku a na zbytek šahat nebudou. Jak jsem starej, tak jsem naivní....
  • Před pár týdny jsem ve Score viděl malou nenápadnou novinku...Jagged2 reloaded. V tu chvíli se mi zastavil dech. Totéž se stalo po přečtení této novinky. Ano, jsem zastáncem názoru, že bychom neměli hry po každé, ne zcela pozitivní stránce odsuzovat, ale...Co je sakra toto? Nebude tahový režim? Nepřátele uvidíme hned? Už nebude potřeba ani pauzovat? Už nebudeme pečlivě s metodou save/load postupovat krůček po krůčku? Proč se to jmenuje Jagged Alliance? Je mi zle velebnosti. *12*
  • I Fallout Tactics měl mlhu ... proti realtimu s pauzou nic proti, ale stejně nejlepší bylo si vybrat z režimů jako v Ufo Apocalypse - to smažím dodnes
  • jeste bych doplnil nekonecny zasobniky od Horsta Fuxe nejakej poradnej nekonecnej inventar na zvoleni 2 obtiznosti easy a sandbox a dilo bude dokonano...
  • njn, mávám sbohem jakékoliv šance na kvalitní pokračování JA série, nezbyde než zůstat u JA2 + modů. tohle je zas další nesmyslný pokus o "přiblížení hry širšímu publiku" (aneb stupidizace) který úspěšně odradí fandy série a totálně zazdí kvalitní značku
  • realtime mod? zadny fog of war? enemy je videt na mape? TAK PROC TOMU RIKAJI JA2?
  • No můžeme být rádi, že vůbec nějaké pokračování je. A nějaký ten realtime režim podobný BG2 nebo Fallout tactic by mi vůbec nevadil.
    • To radši žádné pokračování než takovéhle zrůdnosti, akorát to kazí jméno hry. Pokud někdo chce "pokračování", tak lze najít spoustu podařených módů do původních Jagged Alliance 2.
  • Ja pochopil, že ten realtime režim bude volitelný. Tak jako to má Fallout tactics.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit