Přejít na výpis diskuzí
Změny v redakci Games.cz - novým šéfredaktorem je Aleš Smutný
5.10.2017 | Redakce Games.cz
113 příspěvků
-
Horší výběr snad ani být nemohl, mistr smutný a jeho odpadové recenze... a nemístná hodnocení...
-
GL pokud tu bude diskusní forum tak to bude super (stačil by i chat)
-
Co dodat - at to i nadale dobre slape! A co sklep, sklep mate? Bez sklepmistra to neni smeroplatne... ;)
-
to si děláš kozy :D Petr zo už psychicky nezvlád
-
Skoda, Skoda, Petr je to nejlepší co Games.cz má a Martin byl taky taková ta tichá síla. Pecháček je dle mého dost často na úrovni trolla a nemůžu ho vystát. No, jde vidět, že poslední dobou je to dost bída, neumím si to představit bez Petra a Martina.
-
-
poláček teda v posledních letech působí, jako že ho to už vůbec nebaví a bach, ten snad ani nehraje a jen se zajímá o ty věci kolem herního průmyslu, co nezahrnujou přímo hraní...
-
Proboha, precetl jsem "...a nemůžu ho vysát". U tebe by to ale mohl byt taky duvod k nastvani, ze jo?
-
Naopak Vašek přinesl do redakce svěží vítr. Je mladý a přesto se nechová jako nějaký puberťák. Dokáže rozumně argumentovat a obhajovat si svůj názor. Myslím, že se perfektně do redakce hodí a už jeho naverbování byla trefa do černého.
-
Podle me je Vasek jeden z nejlepsich "prirustku" do redakce za posledni dobu...
-
Proč troll?
-
Já si sice na Vaška musel zvyknout, ale přijde mi že do redakce přinesl další zajímavý úhel pohledu a skvěle ji dobarvil. Rozhodně je velmi nepovrchní a přirovnání k trollingu už jde zcela mimo mě. Právě pestré složení výrazných charakterů dělá z redakce Games.cz i Levelu velkou parádu.
Jinak jsem zvědavý na změny, které to přinese a držím palce. -
-
t. Vaclav Pechacek *1*
-
-
-
Král je mrtev, ať žije král!
-
OT: Když už mi nebylo odpovězeno, kdo se stal zástupcem, tak ví někdo, nebo kde zjistím kolik hráčů hraje Forzu 7 na PC v určitou dobu? Přemýšlím mezi ni a Project Cars 2, ale jde mi hlavně o to, aby nebyl mrtvej multiplayer. PC 2 teď hraje 1300 hráčů, což není vůbec žádný zázrak, hlavně když ta hra teprve vyšla.
-
-
Počet hráčů Forza 7 asi nezjistíš. Ale FM7 je cross-platform hra, PC hráči hrají proti XBOX hráčům. Takže se nemusíš bát, že multiplayer v FM7 umře.
-
-
Fakt? Tak to je supr zpráva, díky.
Project Cars už pomalu umírá a nad dvojkou fakt váhám, jelikož nechci za rok zjistit, že to bude hrát málo lidí.
-
-
-
rozhodně se těším na to, co uděláte s diskuzemi, protože úroveň trollingu, mikroagrese a haterství už je vážně za hranou. Taky doufám, že Aleš přeorientuje stránky na čistě japonský/warhammer web, kde se zbyytečnosti řešit nebudou. BTW: kdo bude zástupce šefredaktora teď?
-
Změna je dobrá, změna je život. Držte se chlapi!!! *5* *5* *5*
-
Všem Pánům na nových pozicích jen to dobré!!! V Games i mimo Games.
Tajně doufám, že s klukama někdy v budoucnu pořídíme Průlšovu tiskárnu a figurky na D&D si budem tisknout sami *1* Ať se Wizardi s těma nastavenejma cenama jdou bodnout *2*