Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak si má takovou hru zahrát pracující člověk? Přece nedám prachy za to, že si za celý měsíc zahraju možná 2 týdny. B2P by bylo super.
    • Asi tak jako ostaní pracující? Pracuji, pořídím si to, hotovo.
      • Ještě, že tu máme chytrolíny jako ty. Bohužel si hodně lidí nemůže dovolit utrácet prachy za takové blbosti. Radši si počkám na F2P i když to stejně dopadne jako swtor. Na každém pátém centimetru obrazovky "SUBSCRIBE" a f2p verze naprosto nehratelná. Nejhorší ze všeho je Jediovský headgear, který se nedá skrýt ve f2p verzi. Něco mi říká, že ten headgear je schválně tak ošklivý.
    • Dneska to mas tak v cene jedne navstevy v hospode a casu mit vic nebudes at to bude cokoliv2play. Tak si pockej na recenze a dojmy a pak se rozhodni jestli to stoji za to. Kdyz me kdysi bavilo wow, tak jsem platil a casu jsem taky moc nemel. Ber to tak, ze pokud rad hrajes a hra te bavi, poskytne ti i za tech 14dni vice zabavy, nez jedna navsteva v pajzlu;-)
  • Zdravím nadšencov a budúcich hráčov TESA. Ak by mal niekto záujem pozrite na našu stránku http://guardiansofmaraya.enjin.com/activity . Sme gilda SK & CZ hráčov pre TESO. Radi vás privítame.

...for the queen we protect, we raise our weapons, unleash our wrath, until the last one has fallen!

Shadowhorn
    • Zapomel jsi za to Shadowhorn napsat to "elder of guardians of maraya" !!!!!
      • zapomnel, sry
    • A ja si rikal kde ten spammer zaspal ...
  • poukazat... klasika ja nic neurobim len budem piskovat do druhych...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit