Přejít na výpis diskuzí
Zmrtvýchvstalý pirát na videu z Neverwinter
2.9.2012 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
Na Gamescomu to vypadalo nic moc. Jen hack and slash rubacka a la Diablo III nebo Dungeon Siege ...
-
Yep. Avellone dokonce v jednom rozhovoru řekl, že za neúspěch může Sega. Hru prezentovala jako další MTG či Splinter Cell, nikoliv jako poctivé a v podstatě oldschoolové RPGéčko, jímž také bylo...
-
Kuji.
Co se týká Alpha Protocolu, za jeho propad může Sega jejich nulovým marketingem a nesprávná očekávání většinou herního publika úžasné stealth akce á la Killzone nebo super stealth jak ve Splinter Cellu. Co se mě týká, je AP jedna z mých nejoblíbenějších her a mám jí dohranou 3x :3 -
http://www.joystiq.com/2012/03/15/obsidian-missed-fallout-new-vegas-metacritic-bonus-by-one-point/
Řešilo se to i zde. Navíc, Obsidian doposud nefungoval tak, že by měl nějakou vlastní frančízu - vždy dělal zakázky (až na Alpha Protocol, z jehož komerčního propadu se nevzpamatovali dodnes...). -
Nějaký zdroj? To by si u mě Zenimax pěkně pohnojil (a určitě by jim to strašně vadilo). Obsidian nemohou přeci za to, že velká část dnešních recenzentů a hráčů ani neví, co to je Fallout 2.
-
no hlavne se nesmi ,,mychat,, I a Y :]
-
To by na to Obsidian musel mít ;-) Myslím že nedávno propouštěli protože jim Zenimax nezaplatil prémie za New Vegas protože měli o 2 body nižší skore na metacritics než byli domluvení. *9*
-
nieco ako reality show jednotlivych faz rozkladu? *1*
-
black cosí huuu to byl teda děsnej trajler, a ti piráti na ty jsem byl vždycky alergickej
-
Vyzerá to parádne!
-
Jedna z her na které se celkem těším.
-
Prosím vás, keď chcem dať do rakvy webkameru, ktorá bude na net posielať zábery zosnulého, kam sa mám obrátiť?
-
Páni, graficky pod úrovní NWN2 xD
Značky jako Neverwinter by si měl koupit Obsidian a chránit je před takovými zvěrstvy. -
Sakra to neví, že piráti, zombie a ninjové se nesmí mýchat?