Přejít na výpis diskuzí
Známá jména herního vývoje vynáší do nebe právě vycházející RPG Wasteland 2
19.9.2014 | Adam Homola
209 příspěvků
-
a ja to teda nedohral (mam pocit, ze tam byl realtime boj a tak me to prestalo bavit, odhadem v pulce), ale po tu dobu jsem na nic nenarazil, asi jsem to hral malo dukladne *5*
-
hm, tak i to je mozny (ty hotovy tam zrovna vubec nebyly videt, to je pravda), ale to neresi ten problem, ze ted mam v parte dva stejny (a jeden dalsi uz jsem videl u nakyho npc)
-
jo, taky meli vlastni engine, inXile pouzili unity
-
http://bonusweb.idnes.cz/the-fall-last-days-of-gaia-0hg-/Recenze.aspx?c=A070315_thefall_bw
banda nemeckych indies pred 10 lety zvladla podobne podivnej vyzor a na vlastnim enginu -
Hrál. Ale nevím, proč bych tě měl přesvědčovat. Klidně si nevěř.
-
Fallout je poměrně komplexní a v číslech zhruba vyrovnaný Wastelandu. Jen Fallout měl ještě navíc perky.
-
COŽE?! Ty nevíš o tom, že bylo někomu padalo?! Snad žádné jiné rpg nepadalo tak Fallouty. Jsou tím naprosto proslulé. Tolik černých obrazovek a hlášek jsem neviděl ani v modama rozdrbaném Vegasovi. Ani se mě po téhle hlášce nepokoušej přesvědčovat, žes to hrál do pěti let od vydání bez fan patchů.
-
Není to bug? Portrétů je tam docela dost, ale mně se občas nezobrazí všechny. To samé jako hotové chary.
-
The Fall je xkrát víc zabugovaný a hůř hratelný než tohle i po sto patchích.
-
Před deseti lety? Ses zbláznil ne? Hrábni do poličky pro hry z roku 2004 a srovnej to. Pěkně vedle sebe. Žádné já si pamatuju že...
-
To byla reakce na borce dole, co se divil jak to že to není zadara, když už se prý vybraly prachy na kickstarteru.
-
asi nebyl, ale ten problem je jinde, v lenosti, viz nize
-
a u w2 maj udajne dostat 5% z vydelku (pokud nejakej bude), jestli chapu dobre tu poznamku na ks
-
A byl třetinovej i celkovej rozpočet?
-
To snad potkalo až 3, ne? Fallout 2moc kritizovaný nebyl a nevím o tom, že by někomu často padal.
-
ve svy dobe byly mam pocit nadstandardne dobre financovany... ale u tech portretu wastelandu mi jde o to, ze kdyz uz jich tam je tak malo (coz nechapu, to musi bejt dolarova polozka jeden takovej), tak si mohl nekdo dat tu praci a nenechat hrace vybirat z tech, ktery se mu pridaj do party (abych ho nepotkal jinde v cely hre, to uz bych chtel asi moc)
-
nehrat divinity (nemusi kazdymu sednout styl, ale je to pekne malovany), ktery vybralo na ks tretinu co wasteland (kterej vypada, jako by vysel pred 10 lety), tak mozna budu s tebou souhlasit...
-
Included FREE goodies: manual+ Official Soundtrack (MP3)+ 3 Wallpapers (1440p)+ Wasteland Novella 1 + Wasteland Novella 2 + Wasteland Novella 3 + Wasteland Avellone Novel (coming soon) + map + reference card + Official Soundtrack (FLAC) + Concept Art Book
...
In addition to the above goodies, the Digital Deluxe Edition includes:
GOG gift code for Wasteland 1
GOG gift code for The Bard's Tale
Wasteland 1 je dnes už opravdové hardcore ( The Oregon Trail a BattleTech: The Crescent Hawk's jsem sice také hrával , ale .... ) a Bard´s Tale mám z Humble bundle ... takže GOG edice která mne neoslovuje . -
Backeři mají svoje jisté tím , že za svoji štědrou dotaci dostali betaverze + všechny budoucí updaty . Kdo se spokojí s plnou verzí nemusí alespoň připlácet za "pocit" čehosi víc ;) ....
-
Už to tak vypadá , že se vyplatí koupit sběratelku z krámu , než si kupovat standardní digitální download ... Na druhou stranu , to také může znamenat , že cena půjde rychle dolů . The Fall: Last Days of Gaia jsem musel mít hned , tady ale také váhám ...